Plataforma de Suport Estadístic

Plataforma de Suport Estadístic

 • Presentació
 • Serveis
 • TARIFARI
 • Membres de l’equip

La Plataforma de Suport Estadístic és una plataforma transversal que ofereix un servei de suport i assessorament en totes les fases del desenvolupament d’un projecte de recerca: metodologia, disseny, anàlisi i publicació.

Oferim assessorament en l’àmbit de la metodologia de la recerca, incloent la cerca bibliogràfica, el plantejament i disseny del projecte i l’ elaboració d’instruments per a la recollida de dades.

També oferim l’anàlisi estadístic de les dades, amb gràfiques d’alta qualitat i personalitzables, segons els criteris de la revista escollida.

 

 

 

 • 01

  Coordinador de la Plataforma de Suport Estadístic

  Joan Badia, estadístic i biomèdic especialitzat en programació, anàlisi de dades, suport, tutoria i assessorament estadístic, bases de dades i disseny gràfic. Especialitzat en algoritmes predictius de Machine Learning, Deep Learning i Artificial Intelligence; en algoritmes d’integració de dades; en anàlisi de dades òmiques i de dades clíniques i en anàlisis de supervivència.

 • 02

  Suport estádistic i assesorament metodològic

  Dra. Gemma Flores Mateo, metgessa especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública, metgessa especialista en Medicina Familiar i Comunitària. Màster en Salut Pública per la Universitat Pompeu Fabra. Doctora en Salut Pública i Metodologia de la Recerca per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialitzada en l’assessorament metodològic, l’anàlisi estadístic i els meta-anàlisis.

La Unitat d’Estadística té capacitat per analitzar tot tipus de dades, en múltiples plataformes (R, STATA, SPSS, Python, Access…) i en qualsevol format.

 

 • 01

  Assessorament en el disseny de protocols de recerca per tal de ser presentats en convocatòries competitives. Adaptació de les gràfiques per PowerPoint o Word.

 • 02

  Anàlisi estadístic. Elaboració de gràfiques seguint els criteris de disseny de la revista científica escollida.

 • 03

  Suport en la publicació o difusió dels resultats. Suport en la descripció dels mètodes utilitzats.

Joan Badia, Biomèdic

Funcions: coordinador de l’unitat d’estadística IISPV. Estadístic i bioinformàtic.

Ubicacions: IISPV, H.U. Sant Joan de Reus, H. Sant Pau i Santa Tecla

ORCID: 0000-0001-7446-7365

Mòbil: 662 162 570

 

Dra. Gemma Flores, PhD.

Funcions: estadística i assessorament metodològic.

Ubicacions: IISPV, H. Sant Pau i Santa Tecla

ORCID: 0000-0001-6901-7327

Mòbil: 626 136 232