Benvinguda del director

L’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) integra la investigació en el camp de la biomedicina al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre. És l’instrument del qual han estat dotats els hospitals universitaris d’ambdues regions sanitàries (l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus i l’Hospital Universitari Institut Pere Mata de Reus) i la Universitat Rovira i Virgili per aglutinar i gestionar la investigació i la innovació biomèdica al territori.

Des de la seva creació, el 2005, l’IISPV treballa per garantir que la investigació biomèdica feta al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre es tradueixi en una pràctica clínica que millori la qualitat de vida dels pacients i de la ciutadania en general. El nostre institut el conforma un equip de més de 400 professionals dels àmbits de la investigació, de la sanitat i de la docència, a més de comptar amb una estructura tècnica i de suport.

Les investigacions que liderem tenen com a objectiu donar resposta a preguntes rellevants relacionades amb la salut de la població, mitjançant el mètode científic, la tecnologia més avançada i el talent de les persones que treballen als nostres equips. Escoltem els i les pacients, busquem estratègies per desenvolupar els nostres projectes, cerquem finançament per dur-los a terme i, finalment, transferim els resultats assolits a la societat tot impulsant spin-off o dispositius mèdics que patentem.

L’IISPV i els grups de recerca que hi pertanyen tenen un enorme prestigi internacional. Formem part de la institució CERCA (Fundació Institució de Centres de Recerca de Catalunya (I-CERCA) de Catalunya).

Us convidem a veure el vídeo de sota per conèixer de més a prop el nostre institut!

Cordialment,

Joan Josep Vendrell, director de l’IISPV.

Consultar CV del Dr. Joan Vendrell

L’IISPV: recerca per millorar la salut de totes les persones