Col·labora

L’IISPV és l’entitat sense ànim de lucre que acull els investigadors que fan recerca biomèdica i sanitària al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Fem recerca d’excel·lència i treballem per millorar la qualitat de vida de la nostra societat.

Totes les donacions estan lligades a deduccions fiscals del 80%, fins als 150 euros en persones físiques, i la resta de la base de deducció, al 40% (pot arribar al 45% en cas de recurrència). En persones jurídiques, el percentatge de deducció és del 40% i arriba al 50% en cas recurrència. 

Què i per què investiguem?

L’IISPV és una institució compromesa amb la societat que promou la investigació en salut amb l’objectiu de millorar el benestar i transferir coneixement als pacients. Gràcies a la proximitat als problemes quotidians dels pacients, podem conèixer les malalties més comunes i més representatives de la nostra societat i oferir solucions per millorar la qualitat de vida de la població.

La salut de la població és responsabilitat de tots
i és la nostra feina

COL·LABORA

Omple el formulari i col·labora.
*Un cop emplenat el formulari i validat que les dades són correctes es facilitarà un certificat de donacions per poder fer la deducció a hisenda.

  • Mètodes de pagament