Col·labora

L’IISPV és l’entitat sense ànim de lucre que acull els investigadors que fan recerca biomèdica i sanitària al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Fem recerca d’excel·lència i treballem per millorar la qualitat de vida de la nostra societat.

Què i per què investiguem?

L’IISPV és una institució compromesa amb la societat que promou la recerca en salut amb la voluntat de millorar el benestar i transferir el coneixement als pacients. Gràcies a la proximitat amb els problemes quotidians dels pacients, podem conèixer les malalties més comunes i més representatives de la nostra societat i oferir solucions, per millorar la qualitat de vida de la població.

Totes les donacions estan lligades a deduccions fiscals del 80% fins als 150 euros en persones físiques i la resta al 35%. Pot arribar al 40% en cas de recurrència. En persones jurídiques és del 35% i arriba al 40% en cas de fer-ho almenys 3 anys.

La salut de la població és responsabilitat de tots
i és la nostra feina

COL·LABORA

Omple el formulari i col·labora.
*Un cop emplenat el formulari i validat que les dades són correctes es facilitarà un certificat de donacions per poder fer la deducció a hisenda.

  • Mètodes de pagament