Torna la caminada solidària entre Perafort i els Garidells per contribuir a investigar la diabetis

MÉS INFORMACIÓ

Torna la caminada solidària entre Perafort i els Garidells per contribuir a investigar la diabetis

Els fons (cada persona participant s’hi inscriurà amb una aportació de 3 euros, com a mínim) es destinaran a projectes en aquest camp que lidera el Grup de Recerca en Diabetis i Malalties Metabòliques Associades (DIAMET) de l’IISPV-CERCA

Imatge de la caminada del passat any.
Imatge del cartell.

Un any més, els ajuntaments de Perafort i els Garidells tornen a organitzar (el diumenge 19 de novembre a les 10h) la caminada solidària entre aquestes dues poblacions per recaptar fons per investigar la diabetis a través de projectes i estudis que duem a terme des del Grup de Recerca en Diabetis i Malalties Metabòliques Associades (DIAMET) de l’IISPV-CERCA, liderat per la Dra. Sonia Fernández-Veledo i pel Dr. Joan Vendrell (director de l’institut).

Aquesta iniciativa, que porta per títol “Fem un pas contra la diabetis”, engany arriba a la seva vuitena edició. L’objectiu és fer una crida a totes les persones i famílies perquè hi participin i així puguin contribuir a promoure la recerca en aquest camp que ajudarà a trobar la cura i prevenir la malaltia. La salut de les persones que la pateixen pot millorar gràcies a accions ciutadanes com aquestes.

Inscriu-t’hi en qualsevol moment tot clicant a aquest enllaç o el mateix diumenge 19 de novembre a partir de les 08:30h, a l’escola bressol de Perafort (aquest és el punt de sortida de la caminada, a les 10h).

Pots contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones amb diabetis a través de la recerca que liderem a l’IISPV en aquest camp tot aportant 3 euros amb la teva inscripció (aquesta és la quantitat mínima, però pots donar els diners que consideris).

Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

 • Hospital Universitari Sant Joan de Reus.
  Avda, Josep Laporte, 2
  Planta 0 – E1 color taronja (Admissions)
  43204 Reus (Tarragona)
  Tel. (+34) 977 75 93 94
 • Parc Sanitari Joan XXIII
  C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
  Edifici D (Tarragonès)
  43005 Tarragona
  Tel. (+34) 977 29 58 00

El nostre newsletter

 •  
 • Center of:
 •  
 • Center of:

Segueix-nos