L’Ajuntament de Perafort i els Garidells recapta més de 2.000 euros per investigar la diabetis en una caminada solidària

MÉS INFORMACIÓ

Cristina Aluja

L’Ajuntament de Perafort i els Garidells recapta més de 2.000 euros per investigar la diabetis en una caminada solidària

Agraïts per la visita, avui, dels representants dels ajuntaments de Perafort i dels Garidells, que ens han fet entrega del xec de prop de 2.000€ recaptats en la caminada solidària d’enguany, entre aquestes dues poblacions, per investigar la diabetis mitjançant els projectes i estudis que el Grup de Recerca en Diabetis i Malalties Metabòliques Associades (DIAMET) lidera en aquest camp (la Dra. Sonia Fernandez Veledo i el Dr. Joan Vendrell en són els responsables).

Enguany, prop de 600 persones han participat a la caminada, que s’organitza per 8è any consecutiu. La solidaritat és el motor de la ciència i de l’IISPV!

Iniciatives com aquestes ens permeten fer avenços científics per trobar la cura i prevenir la diabetis, que afecta un 15% de la població espanyola, segons la Federació Internacional de Diabetis (FID).

La caminada es va fer al llarg de d’uns 9 quilòmetres. Cada persona va inscriure-s’hi fent una aportació mínima de 3 euros. En acabar, se’ls va fer entrega d’una samarreta i se’ls va oferir esmorzar i un xec de descompte a l’establiment Wala.

Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

 • Hospital Universitari Sant Joan de Reus
  Avda, Josep Laporte, 2
  Planta 0 – E1 color taronja (Admissions)
  43204 Reus (Tarragona)
  Tel. (+34) 977 75 93 94
 • Parc Sanitari Joan XXIII
  C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
  Edifici D (Tarragonès)
  43005 Tarragona
  Tel. (+34) 977 29 58 00

El nostre newsletter

Segueix-nos