Mètode de detecció de la COVID-19

MÉS INFORMACIÓ

  • Nivell de preparació tecnològica

    TRL 7

  • Número de sol·licitud

    EP21382524
    PCT/EP2022/066014

  • Inventors

    Youcef Azeli, MD, PhD; Eduard Llobet, PhD; Albert Fernandez, PhD

  • Relació comercial desitjada

    Es busca un soci interessat en una llicència i/o un acord de col·laboració per desenvolupar i explotar aquest actiu.

  • Contacta

    valortizacio@iispv.cat 

Mètode de detecció de la COVID-19

  • La Necessitat

    La pandèmia de la COVID durarà uns quants anys i no es podrà controlar completament fins que no s’erradicarà a totes les parts del món. La detecció precoç dels símptomes i les proves ràpides són la base d’una estratègia de cribratge eficient per controlar la transmissió de la COVID-19. La detecció de casos asimptomàtics i poc simptomàtics que són capaços de transmetre la malaltia encara és un tema sense resoldre.

  • La Solució

    El nostre grup de recerca ha aconseguit desenvolupar un únic cribratge massiu de COVID-19 basat en la intel·ligència artificial basat en els símptomes i el reconeixement de l’aroma d’un gel hidroalcohòlic d’alta sensibilitat (97%). S’ha realitzat un estudi d’alta qualitat i recentment s’ha presentat la patent europea. S’han explorat els procediments normatius i estem a l’espera d’empreses disposades a invertir en un gel hidroalcohòlic amb un evident valor afegit perquè el seu ús anirà vinculat a un qüestionari en línia útil per predir la COVID-19.

  • Avantatge competitiu

    Fàcil implementació

    Baix cost

    Fàcil distribució a tot el món

    Sense cost de desenvolupament

    Sense efectes adversos

    Disponible al mercat en 1 mes

  • Sector

    Eina de cribratge massiu

  • Socis

    IISPV & URV