Atorgades 7 ajudes PERIS a l’IISPV

MÉS INFORMACIÓ

Atorgades 7 ajudes PERIS a l’IISPV

La Generalitat de Catalunya ha concedit 7 subvencions pel foment de la Recerca.

El Pla Estratègic de Recerca i Innovació en Salut (Peris), de la Generalitat de Catalunya, ha concedit 7 ajuts, de la  convocatòria Peris de l’any 2021, pel foment de la Recerca. Aquestes subvencions permetran, a la Institució de recerca biomèdica del sud de Catalunya, consolidar la seva expansió i excel·lència en la investigació sanitària.

Han estat atorgats 4 ajuts PIF, per formació de personal, que permetran a joves investigadors desenvolupar la seva Tesi Doctoral, 2 per personal de suport a grups de recerca, que derivaran en la contractació d’un expert en Biotecnologia i Enginyeria informàtica i un Biòleg i un últim ajut per intensificació de personal, que permetrà que un professional sanitari es pugui dedicar en exclusiva a la recerca i la seva plaça sigui coberta.

Amb aquestes accions de suport a la recerca el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, a través de la direcció General de Recerca i Salut, ha concedit més de 6 milions d’euros repartits en 15 ajuts. La inversió en recerca es inversió en salut, qualitat de vida i dóna valor afegit al model productiu del territori.

Els Instituts de Recerca treballen per millorar la salut dels ciutadans i aquests ajuts de la Generalitat de Catalunya reforcen l’aposta per potenciar la investigació sanitària del País.

Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

 • Hospital Universitari Sant Joan de Reus.
  Avda, Josep Laporte, 2
  Planta 0 – E1 color taronja (Admissions)
  43204 Reus (Tarragona)
  Tel. (+34) 977 75 93 94
 • Parc Sanitari Joan XXIII
  C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
  Edifici D (Tarragonès)
  43005 Tarragona
  Tel. (+34) 977 29 58 00

El nostre newsletter

 •  
 • Center of:
 •  
 • Center of:

Segueix-nos