Primera trobada presencial del projecte BiomarKid, que permetrà identificar biomarcadors clau per a un millor abordatge de l’obesitat infantil 

MÉS INFORMACIÓ

Cristina Aluja

Primera trobada presencial del projecte BiomarKid, que permetrà identificar biomarcadors clau per a un millor abordatge de l’obesitat infantil 

Investigadors i investigadores que han participat a la primera trobada presencia del projecte BiomarKid.

L’oficina de l’IISPV de Tarragona ha acollit la primera trobada presencial del projecte BiomarKid, que permetrà identificar biomarcadors claus per un millor abordatge de l’obesitat infantil. En aquesta trobada també hi han assistit experts científics en diferents àrees com la metabolòmica, la dieta i l’activitat física i la innovació, a més d’una representant de la spin-off de l’IISPV Biosfer Telsab. El projecte tindrà una durada de 3 anys. 
 
L’estudi analitzarà el resultat de la interacció d’aspectes com la dieta, l’entorn o la genètica i els seus efectes en cada persona a través de metabòlits, marcadors presents a la sang i a l’orina. 
 
Les dades dels més de 3.000 nens i nenes de diferents edats i països que han participat en l’estudi es recolliran en una aplicació web perquè, gràcies a la intel·ligència artificial, investigadors i professionals de la pràctica clínica les puguin interpretar i puguin prendre així millors decisions a l’hora de tractar els i les pacients. 

Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

 • Hospital Universitari Sant Joan de Reus
  Avda, Josep Laporte, 2
  Planta 0 – E1 color taronja (Admissions)
  43204 Reus (Tarragona)
  Tel. (+34) 977 75 93 94
 • Parc Sanitari Joan XXIII
  C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
  Edifici D (Tarragonès)
  43005 Tarragona
  Tel. (+34) 977 29 58 00

El nostre newsletter

Segueix-nos