Participa a la caminada solidària contra la diabetis, a Perafort, i contribueix a la millora de la salut d’aquests pacients

MÉS INFORMACIÓ

Participa a la caminada solidària contra la diabetis, a Perafort, i contribueix a la millora de la salut d’aquests pacients

Participants d'aquesta edició
Participants de l’edició d’enguany.

El proper diumenge 13 de novembre, a les 10.00 hores, se celebrarà la setena edició de «Fem un pas contra la diabetis» per recaptar fons per a la malaltia. Es tracta d’un recorregut d’uns 9 quilòmetres amb sortida i arribada a l’escola bressol de Perafort. Totes les persones que participin podran gaudir d’un entorn natural donant suport a totes aquelles que pateixen diabetis.

Durant la caminada es farà un descans per esmorzar i agafar forces als Garidells, i a l’arribada hi haurà un avituallament per aquells participants que ho necessitin. A més, tots els assistents s’emportaran una samarreta de record i un val descompte a la botiga d’esports Wala i, qui vulgui participar, hi haurà un sorteig amb material i productes de les entitats col·laboradores.

Per assistir és necessària una inscripció, amb una donació de 3 euros, que es pot fer en línia mitjançant aquest enllaç https://serveis.iispv.cat/events/setena-caminada-contra-la-diabetis o presencialment el mateix dia a partir de les 8.30 hores. La recaptació anirà destinada al grup de recerca en Diabetis i Malalties Metabòliques Associades (DIAMET) de l’IISPV-CERCA.

Ho organitza l’Ajuntament de Perafort i Puigdelfí i l’Ajuntament dels Garidells en col·laboració amb l’IISPV, el grup DIAMET (Grup d’investigació en Diabetis i Malalties Metabòliques Associades), Borges International Group, l’Associació Esportiva Perafort Bike, Wala, Granja Prió, El Racó de Sonia, Forn de pa Albert Ribas, Automecànica Dols, Edulcodiet, La Caixa, Bonpreu i Esclat, Fruites Cambrils i Supercor.

Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

 • Hospital Universitari Sant Joan de Reus.
  Avda, Josep Laporte, 2
  Planta 0 – E1 color taronja (Admissions)
  43204 Reus (Tarragona)
  Tel. (+34) 977 75 93 94
 • Parc Sanitari Joan XXIII
  C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
  Edifici D (Tarragonès)
  43005 Tarragona
  Tel. (+34) 977 29 58 00

El nostre newsletter

 •  
 • Center of:
 •  
 • Center of:

Segueix-nos