Consell Social

  • MEMBRES
  • FUNCIONAMENT
  • CONTACTE

Pilar Alió Borràs. Empresària i membre del patronat de la Fundació Casa Sant Josep de Tarragona (Xarxa Santa Tecla). És llicenciada en Geografia i Història per la UB.
Margarita Oliva. Empresària i presidenta del patronat de la Fundació Rosa Maria Vivar (Alzheimer Reus i Camp de Tarragona). Llicenciada en Física, Astronomia i Astrofísica per la UB.
Xavier Allué Martínez. Metge pediatra pneumòleg i doctor en Antropologia. Cap del Servei de Pediatria de l’Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII fins a l’any 2011.
Antonio Pont Amenós. Empresari. President d’Honor del grup d’empreses Borges. Diplomat en Direcció d’empreses per IESE Business School. Professor-intendent Mercantil per l’Escola d’Alts Estudis Mercantils de Barcelona.
Merche Dalmau Cortès. Farmacèutica i empresària. Llicenciada en farmàcia per la UB. Màster en Comercialització Internacional de Vins, UIC.
Eugeni Sedano i Monasterio. Entre els nombrosos càrrecs que ha ocupat, ha estat director de Farmàcia i director general de
Recursos Sanitaris del Departament de Sanitat de la Generalitat i ha treballat a la indústria farmacèutica a l’empresa Esteve Pharmaceuticals com a director de Relacions institucionals.
Ramon Gomis Barberà. Metge endocrinòleg, dramaturg. President del Consell Assessor en Recerca i Innovació Sanitària de la Generalitat de Catalunya (CAPRIS) i director dels Estudis de Ciències de la Salut de la UOC.
Pia Teixidó Pont. Directora Tècnica d’Òptiques Teixidó. Diplomada en Òptica i Optometria, per l’Escola Universitària d’Òptica de la UPC i per la Escuela de Óptica y Optometría de la Facultad de Ciencias de la UG. Màster i Bachelor en Optometria pel Pennsylvania College of Optometry.
Joan Guinovart Cirera. Llicenciat en química i farmàcia i doctorat en bioquímica per la UB. Especialista en bioquímica clínica i anàlisis clíniques.
Joan Vendrell Ortega. Director de l’IISPV. Metge especialista en endocrinologia i nutrició. Doctor en medicina per la UB. És cap clínic del Servei d’Endocrinologia i Nutrició de l’Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII des de l’any 2000 i catedràtic del Departament de Medicina i Cirurgia de la Facultat de Medicina de la URV des del 2018.
Misericòrdia Montlleó Domènech. Empresària, política i professional de l’Administració Pública. Cicle de Formació Professional – Grau Superior. Post-grau de Gestió del Patrimoni Cultural per la URV.
Elisabet Vilella Cuadrada. Sotsdirectora de l’IISPV. Doctorada en biologia. Directora de l’àrea de recerca de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata. Va estudiar biologia a la UAB (1982-1986). Premiada pel govern espanyol amb una beca predoctoral i per la Fundació Ferrer per a la investigació amb una beca postdoctoral Severo Ochoa.

Isaac Sanromà. President de la Cambra de Comerç de Reus.

Lluís Miquel Pérez Segura. President del Centre de Lectura de Reus.

Coneix més sobre els membres clicant en aquest arxiu

El Consell Social, constituït el 10 d’octubre de 2022, és l’òrgan de participació de la societat en les activitats de l’IISPV i té la funció d’assumir, integrar i relacionar l’activitat científica de la nostra institució amb el sector públic, la societat civil i el teixit productiu.

Vetlla per conèixer les necessitats i aspiracions de tots aquests agents alhora que estableix una relació amb ells i amb la societat en general.

Entre els membres del Consell Social hi ha representants de la societat catalana, així com persones que formen part dels consells i els comitès de l’IISPV.

 

Més informació sobre el Consell Social de l’IISPV

 

President: Ramon Gomis
Secretària: Cori Montlleó
Secretaria tècnica: Maria J. Guilera

A/e: direccio@iispv.cat 
Tel.: 977 759 394 // 977 297 997