Reconstrucció metabòlica, modelització i anàlisi de dades òmiques mitjançant BioCyc

16 de juny, 2021 | 12:00 – 14:00 | Cal inscripció gratuïta

American Society for Biochemistry and Molecular  Biology

La primera part d’aquest taller de bioinformàtica proporcionarà un tutorial per utilitzar el portal web BioCyc pathway/genome i el programari Pathway Tools desenvolupat pel Bioinformatics Research Group de SRI International.

BioCyc conté genomes i reconstruccions metabòliques d’uns 18.000 organismes (bacteris, llevats, ratolí, mosca i humans), així com eines per a l’anàlisi de dades òmiques. Els usuaris poden pintar dades òmiques en diagrames de ruta i diagrames de xarxa metabòlica ampliables, realitzar anàlisis d’enriquiment i, mitjançant el tauler Omics, obtenir una visió visual integradora dels nivells d’activació de diferents sistemes cel·lulars. El programari Pathway Tools permet als científics crear reconstruccions metabòliques i models metabòlics quantitatius per a genomes seqüenciats als seus laboratoris o en altres llocs.

A la segona part del taller, Jeremy Zucker del Pacific Northwest National Lab oferirà una xerrada sobre reconstruccions metabòliques basades en Pathway Tools. Es titula “Investigacions metabòliques i reguladores assistides per IA del rellotge circadià en el fong filamentos Neurospora crassa”.

Ponents

Peter Karp (SRI Internacional)

Suzanne Paley (SRI Internacional)

Jeremy Zucker (Laboratori Nacional del Nord-oest del Pacífic)

INFORMACIO IMPORTANT

Jornades

  • 16 de juny, 2021, 12:00 - 14:00
  • Online
Afegir a la teva agenda

Altres esdeveniments