Empreses

Col·laborar en l’excel·lència de la recerca biomèdica del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre té moltes avantatges pel territori i per les empreses col·laboradores. El retorn per la societat i per les empreses i institucions és gairebé incalculable. Coneix algun del beneficis, més enllà de fer créixer el territori, dels avatatges en Responsabilitat Social Corporativa i de la necessitat d’una sanitat de qualitat.

Existeixen moltes vies per ajudar-nos a tirar endavant els nostres projectes de recerca. Algunes d’aquestes vies són, per exemple, les següents:

– A través d’una donació econòmica: pots fer una aportació extraordinària, periòdica anual o periòdica mensual. Només cal que omplis el formulari i, un cop validades les dades, et facilitarem un certificat de donacions per poder fer la deducció a hisenda. (la paraula ‘formulari’ hauria d’enllaçar al formulari general que surt al quadre de fer-se amic)

– Organitzant un esdeveniment solidari de caràcter esportiu,  gastronòmic, cultural, etcètera.

– Destinant part de la venda d’un producte solidari a la recerca.

– Mitjançant un acord de col·laboració.

– De qualsevol altra manera que tinguis pensada o que se’ns pugui ocórrer de manera conjunta.

Així doncs, si vols ser una de les empreses que col·laboren en la recerca de l’IISPV, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i mirarem de fer-ho possible a través d’alguna d’aquestes vies!

Vanessa Roig

615 56 02 15

vanessa.roig@iispv.cat