A Prop

La pandèmia provocada per la COVID19 ha causat molts estralls en la salut de la població, però també ha impactat amb força a la societat i el texit empresarial. Grans, mitjanes i petites empreses, institucions, associacions i clubs esportius han patit un daltabaix econòmic. Molts d’aquets voldrien col·laborar en la recerca sanitària, però ara mateix els hi és impossible.

La col·laboració no ha de perquè ser econòmica, es pot ajudar sense cap despesa, simplement estant A PROP de l’IISPV.

Vols estar A PROP de la recerca fins que tornem a la “normalitat” social, econòmica i sanitària? Sense cap cost ni compromís.

  • Què és A Prop?
  • Contacte

Ajuda’ns a fer arribar el nostre missatge tant lluny com et sigui possible.

Fes difusió del nostre logotip i la nostra marca als mitjans dels que disposis: Web, Xarxes Socials, local comercial, etc

Fes-te ressò i ajuda’ns a explicar la nostra tasca. Rebràs informació de les nostres troballes, els nostres articles científics de repercussió nacional i mundial, les nostres innovacions, els nostres èxits, etc. Comparteix-ho allò on puguis.

Participa en els nostres esdeveniments, les nostres xerrades, les conferencies i trobades (sempre que es pugui per seguretat sanitària).

Nosaltres posarem el teu logotip a la secció A Prop de la nostra web i ho publicarem a les Xarxes Socials. No et demanarem res, només que quan tot es “normalitzi” pensis a passar a ser Col·laborador.

Per més informació no dubti a contactar amb el departament de Fundraising i Mecenatge:

Jordi.masana@Iispv.cat
667 301 301