Actes en Favor de la Marató de Tv3

MÉS INFORMACIÓ

Jordi Masana Pérez

Actes en Favor de la Marató de Tv3

SALUT MENTAL: Recerca local amb impacte Global

L’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili organitza, juntament amb l’Hospital Universitari Institut Pere Mata, dues jornades per fer difusió de la investigació biomèdica en Salut Mental i per recaptar fons en favor de la Marató de Tv3.

El divendres 17 i el dissabte 18 de desembre, al Teatret del Serrallo de Tarragona i a Cal Massó de Reus respectivament, es duran a terme dues jornades que mitjançant tallers i xerrades acostaran la recerca biomèdica en salut mental a la població. Aquestes activitats, enfocades a un públic infantil i familiar volen esdevenir el marc perfecte per recaptar fons per la Marató de Tv3 que se celebrarà el proper 19 de desembre i que en aquesta ocasió està centrada  en la Salut Mental.

L’IISPV i l’Institut Pere Mata són referents del territori, nacionals i internacionals en la recerca d’aquest àmbit i és per això que ningú millor per explicar-nos què s’ha fet en aquest camp mitjançant unes xerrades curtes a càrrec dels seus investigadors. També és podrà gaudir de tres tallers dissenyats especialment per explicar què és la Salut Mental a infants i a joves.

No us perdeu les jornades de “SALUT MENTAL: Recerca Local amb Impacte Global” que tindran lloc el divendres 17 de desembre al Teatret del Serrallo de Tarragona de 17:00h a 20:30h i el 18 de desembre a Cal Massó de Reus de 10.30h a 13:00h i no perdeu l’oportunitat de fer un donatiu en favor de la Marató de Tv3.

Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

 • Hospital Universitari Sant Joan de Reus
  Avda, Josep Laporte, 2
  Planta 0 – E1 color taronja (Admissions)
  43204 Reus (Tarragona)
  Tel. (+34) 977 75 93 94
 • Parc Sanitari Joan XXIII
  C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
  Edifici D (Tarragonès)
  43005 Tarragona
  Tel. (+34) 977 29 58 00

El nostre newsletter

Segueix-nos