Una visita molt especial

MÉS INFORMACIÓ

Una visita molt especial

Avui, a les oficines que IISPV té a l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, hem rebut una visita molt especial. Els organitzadors de la caminada solidària contra la diabetis a Perafort, Puigdelfí i Els Garidells han vingut a fer l’entrega simbòlica del recaptat el 14 de Novembre.

En la imatge, d’esquerra a dreta, en Sergi Vernet que és l’impulsor de la caminada, el senyor Joan Martí Pla Pla, alcalde de Perafort i Puigdelfí, na Dra. Sonia Fernández Veledo, corresponsable del grup Diamet, n’Elisabet Albujar, regidora d’ensenyament, cultura i benestar social de Perafort, el Dr. Joan Vendrell, corresponsable del grup Diamet i director de l’IISPV i en Marc Bigordà, alcalde d’Els Garidells en la visita per fer entrega dels 1.210 euros recaptats en la caminada solidària del passat 14 de Novembre en la que van participar unes 400 persones.

Des de l’IISPV volem agrair l’esforç dels organitzadors d’aquesta iniciativa i la solidaritat de tots i cadascun dels participants. La recerca del territori es fa una mica més gran amb gestos com aquests.

Ens veiem l’any que ve en la setena caminada solidària contra la diabetis de Perafort i Puigdelfí i Els Garidells.

Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

 • Hospital Universitari Sant Joan de Reus
  Avda, Josep Laporte, 2
  Planta 0 – E1 color taronja (Admissions)
  43204 Reus (Tarragona)
  Tel. (+34) 977 75 93 94
 • Parc Sanitari Joan XXIII
  C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
  Edifici D (Tarragonès)
  43005 Tarragona
  Tel. (+34) 977 29 58 00

El nostre newsletter

Segueix-nos