Una cinquantena de persones participen a la I Jornada d’Iniciació a la Transferència organitzada per l’IISPV

MÉS INFORMACIÓ

Una cinquantena de persones participen a la I Jornada d’Iniciació a la Transferència organitzada per l’IISPV

Gràcies a la transferència tecnològica es creen productes, serveis i empreses amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones tot basant-se en resultats d’investigacions. Aquest aspecte és doncs cabdal en la recerca sanitària i, per aquest motiu, des de l’IISPV hem volgut posar-hi l’èmfasi tot organitzant, avui, la I Jornada d’Iniciació a la Transferència.

Una cinquantena de persones, entre investigadors, metges assistencials i personal en formació, han participat en aquesta trobada, en la que experts d’aquest àmbit han donat resposta a preguntes clau com ara què s’ha de fer per protegir un producte, tecnologia o un procediment que neix fruit d’una investigació, o com abordar la vigilància tecnològica en el marc de la recerca sanitària.

A la jornada hi han participat el Dr. Lluís Colomés, director d’Innovació i Docència de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus; el Dr. Joan Vendrell, director de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV); Maria J. Guilera, Neus Rodríguez i Alba Martí, també de l’IISPV (Unitat d’Innovació i Transferència i Unitat de Projectes, Nacional i Internacional); Dámaso Gallardo, IP consultant (Clarke&Modet); la Dra. Isabel Huber, investigadora del grup de recerca de l’IISPV DIAMET i emprenedora; i la Dra. Elisabet Vilella, sotsdirectora de l’IISPV.

Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

 • Hospital Universitari Sant Joan de Reus.
  Avda, Josep Laporte, 2
  Planta 0 – E1 color taronja (Admissions)
  43204 Reus (Tarragona)
  Tel. (+34) 977 75 93 94
 • Parc Sanitari Joan XXIII
  C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
  Edifici D (Tarragonès)
  43005 Tarragona
  Tel. (+34) 977 29 58 00

El nostre newsletter

 •  
 • Center of:
 •  
 • Center of:

Segueix-nos