Un territori remant junt per la recerca biomèdica

MÉS INFORMACIÓ

Comunicació

Un territori remant junt per la recerca biomèdica

El passat dijous 10 de Juny de 2021, en el marc del desenvolupament del Pla Estratègic 2021-2025 de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV), es van dur a terme les sessions d’anàlisi externa de la situació de la institució.

Quatre grups de treball, distribuïts entre Reus i Tarragona i en horari de matí i tarda, es van reunir per debatre i analitzar les amenaces i oportunitats que s’ha trobat i es trobarà l’IISPV. Més de 60 persones van participar, de manera desinteressada, en aquestes sessions que van comptar amb la contribució dels professionals de l’institut i d’agents externs a aquest. Periodistes, docents, empresaris, polítics, investigadors d’altres centres, metges i altres persones rellevants del territori i de fora, van dedicar el seu temps i el seu esforç en buscar les eines que faran que la recerca biomèdica del sud de Catalunya sigui, en els pròxims anys, encara més rellevant i de més excel·lència del que ja és ara.

Donar suport a la investigació sanitària vol dir ajudar a salvar vides, perquè els instituts de recerca treballen per la salut de la població. No hi ha res més transcendent que salvar vides.

Gràcies a tothom que va participar d’una manera o altra.

Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

 • Hospital Universitari Sant Joan de Reus
  Avda, Josep Laporte, 2
  Planta 0 – E1 color taronja (Admissions)
  43204 Reus (Tarragona)
  Tel. (+34) 977 75 93 94
 • Parc Sanitari Joan XXIII
  C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
  Edifici D (Tarragonès)
  43005 Tarragona
  Tel. (+34) 977 29 58 00

El nostre newsletter

Segueix-nos