Ara que ja està a punt d'arrencar el nou programa marc Horizon Europe (2021-2027), el consorci Go_HERO ha organitzat el cicle de webinars 'A punt per Horizon Europe' per a facilitar-vos la presentació de propostes a les convocatòries d'Horizon Europe.
 
El primer (What is Crowdhelix?) tindrà lloc dimecres 10 de febrer a les 15.00 hores, on es presentarà la plataforma Crowdhelix

Jonatan R Ruiz is full professor at University of Granada with a PhD in Exercise Physiology (University of Granada) and a PhD of Medical Sciences (Karolinska Institutet of Sweden).

His research combines clinical epidemiology with physiology to study the interactions between genetics and lifestyle on the development of cardiovascular diseases.

Temàtica seminari: "Genetics of complex diseases", comptarem amb la ponència del Dr. Arcadi Navarro Cuartiellas (https://www.ibe.upf-csic.es/entry/-/-/20071/adscripcion/arcadi-navarro)

Seminari informatiu sobre una nova tècnica d´anàlisis de RNA/DNA i proteïna mitjançant la tecnologia Luminex.

El seminari que porta per títol 'Empowering your RNA/DNA and protein multiplexing using Luminex xMAP and branch DNA technology', tindrà lloc el proper dia 30 de Gener a les 14:00 a l´Aula 1202 de la Facultat de Medicina a  càrreg el Dr.  Premnath Rajakannu, Field Application Scientist Immunoassays (Multiplexing Luminex applications) de ThermoFisher Scientific.

Us animem a participar-hi ja que és una tecnologia molt interessant amb molt potencial. 

Contingut:

       ¿Com puc generar el meu CVN?.
       ¿Com em puc enregistrar en l’Editor?.
       Importació de currículs a l’Editor.
       Importació de publicacions a l’Editor.
       ¿Com puc obtenir una còpia del meu CVN?.

Aquest curs serà impartit per la Sra. Estefanía Gutiérrez, del Departament de Gestió de la Informació Científica de la “Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología” FECYT 

Ponència magistral titulada; "Lifestyle management of cardiovascular disease in OSA: Advancing new hypotheses", va a càrrec del Prof. Devon A. Dobrosielski

Us informem que el II SEMINARI IISPV tindrà lloc el proper dia 6 de juliol a l'Aula Magna de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat Rovira i Virgili.

Comptarem amb la presència del Dr. Samuel Sànchez, el qual impartirà la ponència magistral "Nanorobots and their potential application in biomedicine".

El Dr. Samuel Sànchez és PhD en Química per la UAB, ha estat Responsable de Grup a l'Institut Max Planck for Intelligent Systems de Stuttgart i actualment és professor ICREA a l'Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC).

Compta en el seu haver amb una multitud de premis, entre els més recents el Premi Nacional de Recerca de Catalunya Talent Jove

Aquest 23 de Gener tindrà lloc el primer d'una sèrie de Seminaris que l'IISPV organitzarà al llarg del 2017.

En aquest cas comptarem amb la presència del Dr. Joan Sabaté, MD, DrPH Professor of Nutrition LOMA LINDA UNIVERSITY ' School of Public Health i també altres ponències d'investigadors del propi Institut. Adjunt trobareu el programa

PROGRAMA