Salut Mental Catalunya entra al Comitè de Direcció de la Xarxa TECSAM

MÉS INFORMACIÓ

Salut Mental Catalunya entra al Comitè de Direcció de la Xarxa TECSAM

L’òrgan directiu completa així la seva composició incloent la veu de les persones amb experiència pròpia en salut mental

Xavier Trabado com a titular i Ángel Urbina com a suplent, tots dos membres de la Federació Salut Mental Catalunya (FSMC), seran els representants de les persones amb experiència pròpia en salut mental i els seus familiars dins de l’òrgan directiu de la Xarxa TECSAM, el Comitè de Direcció.

L’adhesió de representants de les persones a l’òrgan directiu de la Xarxa TECSAM suposa l’acompliment d’una fita de l’entitat, ja que assegura la representació i veu en la presa de decisions de l’ens de les persones amb problemes de salut mental.

Xavier Trabado és també membre de la Junta de la Federació SMC i ha estat president de la Federació Salut Mental de Catalunya entre el 2006 i el 2016 i de la Fundació Salut Mental Catalunya entre el 2007 i el 2016. Ángel Urbina és actualment vicepresident de la Federació SMC, president de l’Associació La Muralla de Tarragona i activista contra l’estigma d’Obertament.

Sobre el Comitè de Direcció de la Xarxa TECSAM

El Comitè de Direcció és l’Òrgan directiu de la Xarxa TECSAM i s’encarrega, entre altres assumptes, de revisar i aprovar l’estratègia de la Xarxa (que s’està ultimant) i fer seguiment de l’execució del Programa d’actuacions, objectius assolits i indicadors d’activitat. (Més informació)

L’IISPV forma part de la Xarxa TECSAM (Xarxa d’Innovació i recerca en Salut mental i tecnologies) a través del Grup de recerca GAP. Genètica i ambient en Psiquiatria, liderat per la Dra. Elisabet Vilella.

Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

 • Hospital Universitari Sant Joan de Reus
  Avda, Josep Laporte, 2
  Planta 0 – E1 color taronja (Admissions)
  43204 Reus (Tarragona)
  Tel. (+34) 977 75 93 94
 • Parc Sanitari Joan XXIII
  C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
  Edifici D (Tarragonès)
  43005 Tarragona
  Tel. (+34) 977 29 58 00

El nostre newsletter

Segueix-nos