Reunió dels centres CERCA de la provincia de Tarragona amb la Diputació.

MÉS INFORMACIÓ

Reunió dels centres CERCA de la provincia de Tarragona amb la Diputació.

S’ha celebrat la primera reunió de tots els centres CERCA (Centres de Recerca de Catalunya) de la província de Tarragona amb la Diputació de Tarragona per tal d’establir col·laboracions i fer valdre els centres de recerca del territori.

Els assitents a la reunió

Per primera vegada els directors dels centres CERCA de Tarragona es coordinen per donar valor i enfortir la translació de la recerca a la societat a les nostres comarques.

A la reunió hi han assistit la Presidenta de la Diputació de Tarragona, Il·luma Noemí LLauradó Sans, el Diputat delegat de Projectes Europeus i Regió del Coneixement, Il·lum Pere Granados Carrillo i els directors dels centres CERCA de la província, Prof. Emilio Palomares de l’Institut Català d’Investigació Química (ICIQ), Prof. Robert Sala-Ramos de l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES), el Prof. Josep Maria Palet de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC) i el Dr. Joan Josep Vendrell director de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV).

Estrènyer llaços entre les administracions públiques i els centres de recerca del nostre territori és un pas endavant que acostarà la recerca a la ciutadania i ens farà créixer a tots. Donar a conèixer la tasca dels excel·lents professionals que formen part dels centres de recerca i fer arribar les seves investigacions als ciutadans és una de les prioritats de tots els instituts d’investigació.