MÉS INFORMACIÓ

IC53_22 TECNÒLEG/A EN INFORMÀTICA, BIOINFORMÀTICA, ENGINYERIA BIOMÈDICA, BIOTECNOLOGIA (PROGRAMA INVESTIGO)

11/09/2022

Descripció del treball

Convocatòria vinculada al “Programa Investigo” (Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia – finançat per la Unió Europea, Next Generation EU).

 

L’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) és una institució que integra la investigació en el camp de la biomedicina al “Camp de Tarragona” i a les “Terres de l’Ebre”. L’IISPV és l’instrument que han estat dotats els hospitals universitaris d’ambdues regions sanitàries (Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, Hospital Universitari Sant Joan de Reus, Hospital Universitari Institut Pere Mata de Reus) i la Universitat Rovira i Virgili, per tal d’aglutinar i gestionar la investigació i la innovació biomèdica al territori.

El grup SIS està constituït per un nucli de 10 investigadors doctors y 20 investigadors clínics multidisciplinaris que coincideixen en interessos i línies de recerca i que estan desenvolupant conjuntament nous projectes en l’àmbit de la sèpsia, la inflamació, la seguretat en el malalt crític i anàlisis de dades en salut (BIG-DATA i Machine Learning).

La persona contractada s’encarregarà d’optimitzar el flux i tractament de dades per tal de facilitar el desenvolupament d’aplicacions web orientades als clínics a partir de les anàlisis avançades amb grans volums de dades que s’estan duent a terme dins el grup. Més concretament, serà l’encarregat de definir i controlar un ecosistema d’explotació de dades que inclogui un bon ús de la tecnologia de control de versions ‘git’, un bon ús de la tecnologia d’implementació d’aplicacions en producció ‘Docker’ i un bon ús del framework web de Python ‘Django’.

L’objectiu final és que la persona contractada deixi com a llegat una pipe-line neta, estable i escalable, que maximitzi l’aprofitament del talent del grup per desenvolupar aplicacions web que ajudin als clínics a prendre decisions.

 

REQUISITS DE LA PERSONA CANDIDATA

 • Grau en Informàtica, Bioinformàtica, Enginyeria Biomèdica, Biotecnologia
 • Tenir 16 anys o més i no haver complert els 30 anys.
 • Estar desocupat/da i inscrit/a com a demandant d’ocupació en el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.
 • No haver desenvolupat cap mena d’activitat de recerca a la mateixa entitat en el termini dels 6 mesos immediatament anteriors a l’inici del contracte.

Aquests requisits mínims s’hauran de complir en el moment d’iniciar-se els contractes objecte de l’ajut.

 

ES VALORARÀ

 • Experiència en desenvolupament web basat en Python-Django, preferiblement com a “full-stack”. Es valorarà coneixement en gestió de projectes amb Git, optimització de base de dades (Postgres, MySQL), coneixements de ‘Machine Learning’ i implementació de funcionalitats ‘user-friendly’ de “front-end” (JavaScript).
 • Motivació, creativitat, iniciativa i actitud proactiva.
 • Capacitat d’aprenentatge continuat, flexibilitat i adaptabilitat.
 • Aptituds per treballar en equip, capacitat de treballar de forma autònoma, d’organització, amabilitat, dinamisme, polivalència, rigor, responsabilitat i confidencialitat.

 

PROCEDIMENT DE SELECCIÓ

La valoració curricular de les persones candidates es realitzarà mitjançant l’ús de currículum vitae cec, garantint el principi de no discriminació per cap raó. Per tant, les persones candidates han d’enviar el seu curriculum vitae en format cec, que es caracteritza per:

 1. No incloure el nom ni el cognom. Indicar únicament les sigles del nom i cognoms.
 2. No afegir cap de les següents dades: nacionalitat, adreça, gènere i DNI.
 3. No incorporar la fotografia.
 4. En el text del currículum s’ha d’utilitzar un llenguatge neutre (evitar adjectius que delatin el gènere de la persona, exemple: es pot indicar el grau superat amb un graduat/ada o persona graduada en)

No obstant això, un dels requisits del Programa Investigo és tenir 16 anys o més i no haver complert els 30 anys. Conseqüentment, les persones candidates han d’indicar la data de naixement en el seu currículum vitae cec.

El Departament de Recruitment rebrà els currículums cecs enviats pels candidats i els codificarà segons les inicials del nom i cognoms. Posteriorment, identificarà els CVs cecs aptes i no aptes segons els requisits exigits en la convocatòria. Els aspirants que no compleixin els requisits indicats en la convocatòria no passaran a la següent fase. En cap cas el tribunal de selecció tindrà accés a les dades personals de les persones candidates.

 • Valoració del CV: Valoració dels currículums cecs per part del comitè de selecció fins a una puntuació màxima de 50 punts.

Per accedir a la fase d’entrevista és necessari haver obtingut una puntuació mínima de 35 punts. Aquesta valoració la durà a terme el comitè de selecció, que rebrà els CVs en format cec, eliminant qualsevol possibilitat de prejudici per qüestió de gènere, origen, aspecte físic…

 • Entrevista personal. Amb una puntuació màxima de 50 punts.
Ítems 50
Actitud 15
Encaix en el lloc de treball 15
Experiència, funcions desenvolupades/habilitats 10
Treball en equip 10

 

COMITÈ DE SELECCIÓ

 • Presidenta: María A. Bodí Saera (Líder de Grup, SIS)
 • Vocal 1: Josep Gómez Álvarez (Tecnòleg, SIS)
 • Vocal 2: Alejandro Rodríguez Oviedo (Líder de Grup, SIS)

Suplents:

 • Presidenta: Mónica Magret Iglesias (Metgessa, SIS)
 • Vocal 1: Manuel Ruiz Botella (Bioinformàtic, SIS)
 • Vocal 2: Fede Esteban (metge, SIS)

 

CANDIDATURES 

 • Enviar els CVs través de la web de l’IISPV https://www.iispv.cat/oferta-detreball/ic53_22-tecnoleg-a-en-informatica-bioinformatica-enginyeriabiomedica-biotecnologia-programa-investigo/

 

Per qualsevol dubte o qüestió: recruitment@iispv.cat

 

Per trobar més informació respecte a les mesures per a afavorir la conciliació entre la vida laboral, familiar, personal i la igualtat implementades a l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili consultar el següent enllaç: https://www.iispv.cat/hrs4r-hr-excellence-research/

 

DATA LÍMIT DE RECEPCIÓ DE CV 11/09/2022

 

COMUNICACIONS

L’IISPV informarà als candidats si han estat admesos o exclosos per accedir a l’entrevista.

 

Condicions laborals

 • Tipus de jornada: completa (40h/setmana)
 • Lloc físic de treball: Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, Servei de Medicina Intensiva (Inclou espais de l’Hospital i de l’edifici I+D)
 • Contracte: temporal (2 anys)
 • Retribució anual bruta: 24.969,04 €
 • Incorporació: Desembre 2022