MÉS INFORMACIÓ
El grup de recerca Mobiofood (Bioactivitat Molecular dels Aliments) del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la Universitat Rovira i Virgili busca candidats per optar a un contracte predoctoral FPI associat al projecte PID2021-122636OB-I00: Modulación de los receptores del gusto con componentes naturales de los alimentos para un envejecimiento saludable en el marc de la convocatòria 2021 de ayudas a “Proyectos de Generación de Conocimiento”.
Requisits dels candidats:
Las persones interessades han d’enviar els seus CVs, certificats acadèmics, acreditació del nivell d’anglès (opcional) i una carta de recomendació (opcional) a mobiofood@urv.cat.
Més informació sobre el grup de recerca i les seves línies d’investigació a https://www.bioactivity-food.recerca.urv.cat/es/
Galeta | Durada | Descripció |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |