Oberta la convocatòria dels premis de recerca de l’ICS 2024

MÉS INFORMACIÓ

Oberta la convocatòria dels premis de recerca de l’ICS 2024

• Ja està habilitat l’espai per presentar la teva candidatura als guardons de l’Institut Català de la Salut

IISPv
Investigadors als laboratoris de l’IISPV.

La recerca biomèdica, clínica o en serveis sanitaris és un pilar bàsic i per això l’Institut Català de la Salut, que pot actuar de catalitzador del sistema sanitari, convoca cada any premis a la Recerca per posar en valor l’activitat investigadora dels professionals de l’ICS.

En l’edició d’aquest any, s’han presentat els següents premis:

Premi a la Trajectòria Investigadora: enfocat per a professionals que hagin contribuït de forma significativa al desenvolupament de la recerca de la recerca de l’ICS. Aquest inclou quatre categories de premis:

 1. Premi a la Trajectòria Investigadora als Hospitals
 2. Premi a la Trajectòria Investigadora a l’Atenció Primària
 3. Premi a la Trajectòria Investigadora Infermera
 4. Premi a l’Investigador/a Jove

Premi a la Recerca amb Impacte en l’Àmbit de l’ICS: es convoca per a grups de recerca que hagin contribuït de forma significativa a l’impacte de la recerca en ciències de la salut en l’àmbit (hospitalari o d’atenció primària) de l’ICS amb una activitat de reconegut nivell científic.

En col·laboració amb AQuAS, s’organitzarà una sessió formativa de Recerca amb Impacte, “Narratives d’Impacte” el dia 29 de maig de 2024. Aquesta formació s’adreça al personal investigador que presenti una candidatura al Premi de Recerca amb Impacte de l’ICS.

Premi al Millor Article de Recerca en Ciències de la Salut de l’ICS: Dos premis al Millor Article de Recerca en Ciències de la Salut, un per a investigadors/ores predoctorals i un per a residents. Així, les dues categories de premis són:

 • Premi al Millor Article de Recerca en Ciències de la Salut, elaborat per un investigador o investigadora en fase de formació a través d’un programa de doctorat desenvolupat a un dels centres sanitaris de l’ICS o dels instituts de recerca vinculats.
 • Premi al Millor Article de Recerca en Ciències de la Salut, elaborat per un o una professional de l’ICS en fase de formació a través de la Formació Sanitària Especialitzada (FSE).

Premis al Millor Pòster de Recerca de l’ICS: L’Institut Català de la Salut (ICS) convoca una exposició de pòsters de recerca duts a terme a l’ICS en el marc de la 15a Jornada de Recerca de l’ICS, que se celebrarà el 24 d’octubre de 2024 a l’Auditori Josep Irla de Girona. La convocatòria està oberta a pòsters que ja s’hagin presentat en altres jornades i congressos en el format ja entregat.

La temàtica del pòster és lliure i l’idioma preferent és l’anglès. Atès que l’espai és limitat, en el cas que sigui necessari es prioritzaran aquells pòsters que estiguin relacionats amb el focus de la Jornada d’enguany i que siguin presentats per diversos grups de recerca de diferents centres i instituts vinculats a l’ICS.

L’Institut Català de la Salut (ICS) convoca dos premis al Millor Pòster.

Si pots optar a algun d’aquests premis, no dubtis a presentar la teva candidatura!


Premis a la Trajectòria Investigadora de la 14a Jornada 2023

Un dels premis que es va entregar en l’edició anterior.

Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

 • Hospital Universitari Sant Joan de Reus
  Avda, Josep Laporte, 2
  Planta 0 – E1 color taronja (Admissions)
  43204 Reus (Tarragona)
  Tel. (+34) 977 75 93 94
 • Parc Sanitari Joan XXIII
  C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
  Edifici D (Tarragonès)
  43005 Tarragona
  Tel. (+34) 977 29 58 00

El nostre newsletter

Segueix-nos