MAMAPOP Tarragona: èxit de participació amb 1.100 entrades venudes!

MÉS INFORMACIÓ

MAMAPOP Tarragona: èxit de participació amb 1.100 entrades venudes!

Més d’un miler de persones han assistit al concert solidari celebrat al Palau Firal i de Congressos de la ciutat aquest dissabte per recaptar fons per investigar el càncer de mama a través de projectes i estudis liderats per l’IISPV

Roda de premsa celebrada a l’Ajuntament de Tarragona que va donar el tret de sortida de la venda d’entrades de Mamapop a Tarragona.
Cartell del concert solidari.

Èxit absolut de participació! Més d’un miler de persones han assistit aquest dissabte al concert solidari Mamapop, destinat a recaptar fons per investigar el càncer de mama. Nou cantants solistes i una quarantena de músics i ballarins s’hi han donat cita per conduir els espectadors en un viatge a través dels musicals més importants dels últims anys: Mamma Mia!, Grease, Sonrisas y Lágrimas, Singing in the rain, La Sirenita, Mecano, Cats, Queen, Fama, Flash Dace o Footloose. Mamapop també ha posat en escena els èxits de Frank Sinatra, Tina Turner, Bonnie Taylor i Michael Jackson.

Després de set exitoses edicions a Lleida i tres més a Andorra, Mamapop s’ha estrenat enguany per primer cop a Tarragona coincidint amb la 8a edició del concert. Gràcies a un conveni amb el nostre institut, els beneficis derivats del concert es destinaran íntegrament a la investigació en càncer de mama que duem a terme.

La música del Mamapop Musicals ha fusionat la base pop-rock de la MamaBanda amb les cordes (violins i violoncels) de la Jove Orquestra de Ponent. Hi han participat artistes com Paula Costes, Nerea García, Laura Roure, Anna Simon, Xènia Pérez, David Honrrubia, Toni Gilabert, Nomís Lenam i la jove promesa balaguerina Maria Fernández. Irene Olivé, que durant quinze anys ha acompanyat els cors a Paloma San Basilio arreu del món, ha estat la directora de veus i coach. La iniciativa ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona.

El concert solidari Mamapop neix a Lleida al 2014 amb l’objectiu d’aconseguir finançament per a la recerca científica sobre el càncer de mama. Fins ara, Mamapop ha destinat els seus beneficis íntegres a l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (192.000 euros, en total).

Diferents empreses i persones col·laboren activament amb el Mamapop des de la seva estrena. Enguany, l’organització vol destacar el suport de REPSOL i FACTOR ENERGIA i, especialment el de persones anònimes compromeses amb la difusió i promoció del projecte. També es vol agrair el suport dels ambaixadors i ambaixadores entre els quals hi ha Luis del Olmo, Roser Capdevila, l’ambaixadora d’honor Helena Rakosnik, la cantat lleidatana Lorena Gómez i la vallenca Mariona Escoda, entre d’altres.

Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

 • Hospital Universitari Sant Joan de Reus
  Avda, Josep Laporte, 2
  Planta 0 – E1 color taronja (Admissions)
  43204 Reus (Tarragona)
  Tel. (+34) 977 75 93 94
 • Parc Sanitari Joan XXIII
  C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
  Edifici D (Tarragonès)
  43005 Tarragona
  Tel. (+34) 977 29 58 00

El nostre newsletter

Segueix-nos