MAMAPOP: concert solidari el 2 de desembre a Tarragona per recaptar fons per investigar el càncer de mama

MÉS INFORMACIÓ

MAMAPOP: concert solidari el 2 de desembre a Tarragona per recaptar fons per investigar el càncer de mama

L’objectiu de la iniciativa, promoguda pel director artístic de Mamapop, Manel Simon, és destinar tots els fons a projectes d’investigació liderats per l’IISPV en aquest camp

Roda de premsa celebrada a l’Ajuntament de Tarragona que va donar el tret de sortida de la venda d’entrades de Mamapop a Tarragona.
Cartell del concert solidari.

El proper dissabte 2 de desembre tindrà lloc a Tarragona l’espectacle musical solidari MAMAPOP per recaptar fons destinats a investigar el càncer de mama a través dels projectes i estudis que liderem des de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV).

Nou cantants solistes i una quarantena de músics i ballarins s’hi donaran cita. El concert se celebrarà a les 21h al Palau Firal i de Congressos de Tarragona i aquesta edició (la vuitena) se centrarà en posar en escena els grans musicals de la història. Es posen a la venda més d’un miler d’entrades. Podeu comprar la vostra tot clicant a aquest enllaç.

Mamapop és un espectacle musical que té per objectiu aconseguir finançament per a la recerca científica sobre el càncer de mama. Després de set exitoses edicions a Lleida i tres més a Andorra, Mamapop s’estrena a Tarragona per primera vegada coincidint amb la 8a edició del concert. Gràcies a un conveni amb el nostre institut, els beneficis derivats del concert es destinaran íntegrament a la investigació en càncer de mama que duem a terme.

Enguany l’espectacle està dedicat als musicals i farà un recorregut pels temes més coneguts de musicals de diferents estils com Mamma Mia!, Grease, Sonrisas y Lágrimas, Singing in the rain, La Sirenita, Mecano, Cats, Queen, Fama, Flash Dace, Footloose, així com èxits de Frank Sinatra, Tina Turner, Bonnie Taylor o Michael Jackson.

El Mamapop Musicals reunirà a nou cantants solistes i posarà en escena a una quarantena de músics fusionant la base pop-rock de la MamaBanda amb les cordes (violins i violoncels) de la Jove Orquestra de Ponent. Entre Paula Costes, Nerea García, Laura Roure, Anna Simon, Xènia Pérez, David Honrrubia, Toni Gilabert, Nomís Lenam, i la jove promesa balaguerina Maria Fernández. Irene Olivé, que durant quinze anys ha acompanyat als cors a Paloma San Basilio arreu del món, serà la directora de veus i coach. La iniciativa ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona.

El concert solidari Mamapop neix a Lleida al 2014 amb l’objectiu d’aconseguir finançament per a la recerca científica sobre el càncer de mama. Fins ara, Mamapop ha destinat els seus beneficis íntegres a l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida. En total han estat 192.000 euros, convertint-se així en la primera font de finançament privat de l’IRBLleida per la investigació en càncer de mama.

Diferents empreses i persones col·laboren activament amb el Mamapop des de la seva estrena. Enguany, l’organització vol destacar el suport de REPSOL i FACTOR ENERGIA i, especialment el de persones anònimes compromeses amb la difusió i promoció del projecte. També es vol agrair el suport dels ambaixadors i ambaixadores entre els quals hi ha Luis del Olmo, lRoser Capdevila, l’ambaixadora d’honor Helena Rakosnik, la cantat lleidatana Lorena Gómez i la vallenca Mariona Escoda, entre d’altres.

Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

 • Hospital Universitari Sant Joan de Reus.
  Avda, Josep Laporte, 2
  Planta 0 – E1 color taronja (Admissions)
  43204 Reus (Tarragona)
  Tel. (+34) 977 75 93 94
 • Parc Sanitari Joan XXIII
  C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
  Edifici D (Tarragonès)
  43005 Tarragona
  Tel. (+34) 977 29 58 00

El nostre newsletter

 •  
 • Center of:
 •  
 • Center of:

Segueix-nos