L’IISPV i la URV organitzen el PhD Day 2024

MÉS INFORMACIÓ

L’IISPV i la URV organitzen el PhD Day 2024

 • L’objectiu de la jornada és discutir, intercanviar i compartir obertament les experiències dels i de les estudiants de doctorat en ciències de la salut
 • Aquest esdeveniment es durà a terme el 6 de juny a la facultat de Medicina de Reus, de les 9 h a les 16 h
Fotografia del Phd Day de l’anterior edició.

L’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili i la Universitat Rovira Virgili organitzen la segona edició del PhD Day, una jornada per compartir i debatre les propostes dels estudiants de doctorat en ciències de la salut. A més, és una oportunitat per als i les investigadores per millorar la presentació d’investigacions i les habilitats de comunicació tot rebent comentaris constructius sobre el seu treball per part d’altres estudiants i investigadors establerts. També permetrà els i les investigadores construir xarxes professionals vitals. Aquesta jornada se celebrarà el 6 de juny a la facultat de Medicina de Reus, de les 9 a les 16 h.

L’esdeveniment estarà compost per diversos treballs de doctorat a l’àmbit de la salut, en forma d’exposicions orals. Algunes d’aquestes seran “flash presentation”, petites explicacions d’uns 3 minuts, i altres, presentacions més extenses. També hi haurà desenes de pòsters que mostraran altres feines.

Addicionalment a aquestes presentacions, es faran altres dinàmiques com una taula rodona entre diversos investigadors sènior, que explicaran la seva experiència i compartiran la seva feina amb els investigadors en formació, i una xerrada formativa per explicar els investigadors predoctorals com i quan planificar la seva etapa postdoctoral.

La jornada té una gran importància, ja que el fet de tenir l’IISPV els grups de recerca molt dispersos pel territori fa que una ocasió com aquesta sigui ideal per poder-se conèixer i trobar els i les investigadores predoctorals i els professionals de la salut. A més, no només hi haurà espai per a la ciència, també, un petit esmorzar, amb una pausa per al cafè, i un dinar en forma de piscolabis.

L’acte tancarà amb el lliurament de premis i inclourà un epíleg que anirà a càrrec dels coordinadors dels diferents doctorats. Per inscriure’s com a assistent, heu d’emplenar el següent formulari, en aquest enllaç, i per poder presentar el vostre treball heu d’enviar un correu a formacio@iispv.cat abans del 29 d’abril, incloent-hi les següents informacions: si pertanyeu a l’àrea clínica o bàsica, si es tracta d’un pòster o d’una presentació oral i finalment, en quin any de doctorat us trobeu.

Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

 • Hospital Universitari Sant Joan de Reus
  Avda, Josep Laporte, 2
  Planta 0 – E1 color taronja (Admissions)
  43204 Reus (Tarragona)
  Tel. (+34) 977 75 93 94
 • Parc Sanitari Joan XXIII
  C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
  Edifici D (Tarragonès)
  43005 Tarragona
  Tel. (+34) 977 29 58 00

El nostre newsletter

Segueix-nos