El Comitè d’Ètica d’Investigació amb medicaments de l’IISPV renova la seva acreditació

MÉS INFORMACIÓ

El Comitè d’Ètica d’Investigació amb medicaments de l’IISPV renova la seva acreditació

La funció principal del CEIm és la de vetllar perquè els projectes de recerca que duem a terme se cenyeixin als estàndards ètics.

El nostre Comitè d’Ètica d’Investigació amb medicaments (CEIm) ha rebut recentment l’acreditació del Departament de Salut que li permet renovar la seva tasca amb relació a l’avaluació ètica dels projectes de recerca biomèdica liderats tant des de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) com des dels diferents centres que tutelem en aquesta àrea.

El CEIm té un paper rellevant al nostre centre en ser el responsable d’assegurar-se que els projectes que duem a terme se cenyeixen als principis ètics de la recerca.

“L’ètica en el camp de la recerca implica una àmplia gama d’aspectes, com ara: el disseny i la metodologia de l’estudi, el correcte maneig de les dades personals i de les mostres biològiques, oferir l’adequada informació al participant o vetllar per la protecció dels pacients que participen als estudis, especialment dels que es troben en condicions de vulnerabilitat”, explica el Dr. Josep M. Alegret, president del CEIm.

Actualment, el CEIm de l’IISPV tutela 65 centres sanitaris i no sanitaris de la demarcació de Tarragona en aquesta àrea de diferents dimensions i característiques (des de centres de dia per a persones grans fins a la Universitat Rovira i Virgili o hospitals).

Més informació sobre el nostre Comitè d’Ètica d’Investigació amb medicaments (CEIm) de l’IISPV

Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

 • Hospital Universitari Sant Joan de Reus
  Avda, Josep Laporte, 2
  Planta 0 – E1 color taronja (Admissions)
  43204 Reus (Tarragona)
  Tel. (+34) 977 75 93 94
 • Parc Sanitari Joan XXIII
  C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
  Edifici D (Tarragonès)
  43005 Tarragona
  Tel. (+34) 977 29 58 00

El nostre newsletter

Segueix-nos