Xerrada de la convocatòria AES2022

ISCIII

Xerrada de la convocatòria AES2022 Dijous 3  de març de 2022 a les 13.00 h.

 

L’ institut de Salud Carlos IIII (ISCIII), adscrit al Ministeri de ciència, Innovació i Universitats, ha fet pública la resolució de convocatòria corresponent a l’any 2022 de l’”Acción Estratégica en Salud (AES 2022)” en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

L’ “Acción Estratègica en Salut” és l’eina principal pel finançament de la investigació biomèdica i sanitària a Espanya. La convocatòria de la AES 2022 compta en un pressupost de 144 milions d’euros pel finançament de convocatòries ordinàries d’ajudes per la realització de contractes i Projectes d’investigació en Salut, a les que s’ha d’afegir convocatòries extraordinàries vinculades al “PERTE de Salut de Vanguardia“, com les d’infraestructures i Medicina de precisió, que seran publicades al llarg de l’any.

Les principals novetats en l’AES2022 van destinades a estabilitzar la carrera investigadora gràcies a modificacions en determinats contractes, consolidar els Projectes d’investigació clínica independent, ampliar els grups d’investigació en el Consorci CIBER i reformular els Projectes de desenvolupament tecnològic en salut per garantir una verdadera transferència de coneixement.

 

INFORMACIO IMPORTANT

Altres

  • 3 de març a les 13:00h.
  • Online
Afegir a la teva agenda

Altres esdeveniments