Webinar – sessió informativa IISPV

L’ IISPV organitzarà la presentació de la convocatòria a on es descriuran aspectes generals de la convocatòria i es podran resoldre dubtes.


El webinar tindrà  lloc 24 de Novembre de 2021 a las 13.00 h.

Organitza: IISPV

 

El Ministeri de Ciència i Innovació ha publicat la resolució per la qual s’aprova la convocatòria d’ajudes a «Projectes de Generació de Coneixement», en el marc del Programa Estatal per a Impulsar la Recerca Cientifico tècnica i la seva Transferència, del Pla Estatal de Recerca Científica, Tècnica i d’Innovació 2021-2023.

Aquesta convocatòria procura fomentar la generació de coneixement científic i tecnològic de qualitat a través del finançament de les següents modalitats de projectes:

a) Projectes de «Recerca No Orientada». Es tracta de projectes sense orientació temàtica prèviament definida, que estan motivats per la curiositat científica i tenen com a objectiu primordial avançar en el coneixement, independentment de l’horitzó temporal i el seu àmbit d’aplicació.

b) Projectes de «Recerca Orientada». Es tracta de projectes que estan orientats a la resolució de problemes concrets i vinculats a les prioritats temàtiques associades als desafiaments mundials i competitivitat industrial de la societat.

Dins d’aquestes modalitats, els projectes podran ser de dos tipus, depenent del perfil d’investigador/a principal que lideri l’equip de recerca, projectes tipus A, liderats per joves investigadors/as; i projectes tipus B, liderats per investigadors/as consolidats/as.

Dotació econòmica: La convocatòria compta amb un pressupost de 452.000.000€, sent 312.000.000 d’euros en forma de subvenció i 140.000.000 d’euros en forma de bestreta reemborsable FEDER.

Durada dels projectes: Tres o quatre anys.

INFORMACIO IMPORTANT

  • 24 de Novembre a les 13:00h
  • ONLINE
Afegir a la teva agenda

Altres esdeveniments