Jornada de joves investigadors

Estàs fent la tesi doctoral a l’àrea de la salut?

No et perdis la Primera jornada d’estudiants de doctorat en salut que organitza l’IISPV i la URV que tindrà lloc el dia 18 de novembre a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de Reus.

Sabem que sempre és difícil dur a terme aquest procés acadèmic i el fet de conèixer gent que està en la teva mateixa situació podria ajudar-te tan acadèmica com professionalment a avançar en la teva tesi. Per això, l’IISPV i la URV organitzen la primera Jornada d’estudiants de doctorat, per buscar sinèrgies acadèmiques i socials, amb la finalitat de crear una comunitat de joves doctorands del mateix centre d’investigació.

La jornada constarà d’una breu exposició on podràs explicar què estàs fent en el treball de tesi (2 minuts) i les teves aficions, gustos o interessos (1 minut).

Deixem enrere l’aïllament que ha generat l’era COVID i establim les bases d’una comunitat de futurs doctors!!!

En aquest correu trobaràs el model (en PowerPoint) per a la teva presentació el dia de la jornada. Si vols participar, envia-la omplerta amb les teves dades a formacio@iispv.cat abans del dia 12 de novembre. 
I si vols assistir a la Jornada, envia un correu a formacio@iispv.cat, confirmant la teva assistència

INFORMACIO IMPORTANT

Jornades

  • 18/11/2021 de 16:00h a 20:00h
  • Aula Magna facultat de Medicina
Afegir a la teva agenda