Celebrem el retreat IISPV a Arnes!

MÉS INFORMACIÓ

Celebrem el retreat IISPV a Arnes!

Durant 3 dies, els i les investigadores de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) han compartit els projectes que lideren i els reptes assolits

Foto de grup, amb alguns dels i de les participants.

Aquesta setmana hem celebrat a Arnes el nostre retreat! Els i les investigadores de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Vrigili (IISPV) han compartit durant 3 dies els projectes i estudis que lideren i els reptes assolits en els diferents camps de recerca en els quals excel·lim: el de malalties metabòliques i nutrició; el d’infecció, immunitat i medi ambient; el d’oncologia i el de neurociències i salut mental.

En el retreat, que s’ha dut a terme a l’hotel Vilar Rural d’Arnes del 7 al 9 de novembre, els i les investigadores dels més de 40 grups de recerca que formen part de l’IISPV han presentat els seus projectes i han participat en diferents activitats amb l’objectiu de crear sinèrgies i explorar futures col·laboracions interdisciplinars. I és que treballar plegats diferents perfils professionals i de diferents camps d’estudi és essencial per a la recerca en l’àmbit de la salut. Per cercar noves vies terapèutiques per a la prevenció i el tractament de les malalties és cabdal la implicació d’investigadors i investigadores de diferents camps, la implementació de tecnologies molt variades i la utilització de metodologies pròpies de disciplines diverses. Per això, iniciatives com la d’aquest retreat són essencials per posar en comú idees, projectes i maneres molt diferents d’aproximar-se a la ciència en l’àrea de la salut.

Una de les activitats destacades d’aquest retreat és la de team builging celebrada el dimecres a la tarda: ha estat una oportunitat única per descobrir les habilitats i característiques personals, i poder així treballar en equip de forma més conscient i eficaç. La foto d’a continuació ho il·lustra.

Gràcies a tots els investigadors i investigadores per fer-ho possible i fins a la propera!

Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV)

 • Hospital Universitari Sant Joan de Reus
  Avda, Josep Laporte, 2
  Planta 0 – E1 color taronja (Admissions)
  43204 Reus (Tarragona)
  Tel. (+34) 977 75 93 94
 • Parc Sanitari Joan XXIII
  C/ Dr. Mallafrè Guasch, 4
  Edifici D (Tarragonès)
  43005 Tarragona
  Tel. (+34) 977 29 58 00

El nostre newsletter

Segueix-nos