The Collider On Campus 2021

THE COLLIDER

Objecte

Oberta la convocatòria 2021 del programa d’emprenedoria científica The Collider On Campus.

Aquest programa va dirigit a:
Personal investigador (pre-doc i post-doc) i a estudiants (últim any de grau, màster) vinculats a un grup de recerca que disposin de projectes tecnològics en fase inicial: idea/concepte (TRL 1, 2 o 3).

Descripció

The Collider On Campus és una iniciativa de la Fundació MWCapital que compta amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de la XEU i de I-CERCA. Aquest programa fomenta l’emprenedoria i connecta el talent tecnològic amb la indústria catalana.

Els equips de projectes tecnològics vinculats a grups de recerca que es beneficien d’aquest programa, tenen l’oportunitat de viure una primera experiència emprenedora única. A través d’un itinerari de capacitació de només 7 setmanes, desenvolupen i posen a prova tant les pròpies capacitats, com la viabilitat del seu projecte empresarial.

Els equips dels projectes seleccionats es beneficiaran d’un programa subvencionat de capacitació i mentoria de 36 hores basat en Lean LaunchPad (LLP), una metodologia robusta testada internacionalment, que facilita el contacte amb representants de la indústria i amb potencials clients de les solucions tecnològiques, per tal de treballar la validació de tecnologies al mercat.

Bases i registre

Es seleccionaran un màxim de 8 projectes tecnològics.

Període d’inscripció: del 6 de juliol al 12 de setembre.

Selecció i notificació de projecte seleccionats: entre el 13 i el 24 de setembre.

Durada del programa: del 4 d’octubre al 12 de novembre.

Bases de participació del programa: aquí.

Més informació: aquí.

Els equips, a través d’un representant, podran presentar la sol·licitud de participació mitjançant el formulari de registre de la pàgina web oficial del programa. La data límit per presentar sol·licituds és el dia 12 de setembre de 2021 a les 23.59 h CET.

Estàs interessat?

Omple el següent formulari per rebre més informació: