Premis a la Transferència de Coneixement Joan Roget

FUNDACIÓ CATALANA PER A LA RECERCA I LA INNOVACIÓ

Objecte

El Departament de Recerca i Universitats per mitjà de la Direcció General de Transferència i Societat del Coneixement i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació organitzen els Premis a la Transferència de Coneixement Joan Roget.

Aquest premis tenen 3 categories diferents:

  1. Premi a la Transferència de coneixement Joan Roget al millor treball col·laboratiu d’R+D+I amb l’objectiu de reconèixer qualsevol tipus de producció científica amb potencial d’aplicació.
  2. Premi a la Transferència de coneixement Joan Roget a l’impuls de la transferència amb l’objectiu de reconèixer la promoció, impuls i foment de la cultura innovadora i emprenedora.
  3.  Premi a la Transferència de coneixement Joan Roget a un cas d’èxit de transferència amb l’objectiu de reconèixer un cas d’èxit empresarial.

Els projectes guanyadors obtindran un diploma acreditatiu i 5.000€.

Poden aplicar al Premi autors i autores dels projectes i agents dels sistema català de recerca i innovació els quals han d’haver estat realitzats amb una antiguitat màxima de cinc anys. També poden aplicar al premi les empreses o administracions públiques juntament amb les entitats i oficines de transferència. Un mateix projecte es pot presentar per diferents categories però, només pot ser premiat en una categoria.

Estàs interessat?

Omple el següent formulari per rebre més informació: