Premios SEPB 2023

SOCIEDAD ESPAÑOLA DE PSIQUIATRÍA Y SALUD MENTAL

Objecte

La Societat Espanyola de Psiquiatria i Salut Mental (SEPSM) convoca sis premis en les següents categories:

Premi a la Trajectòria Professional (1.500 €): per a reconèixer els assoliments aconseguits per aquells mèdics psiquiatres que pertanyin a la SEPSM i que hagin destacat al llarg del seu exercici professional en els diferents camps de l’especialitat.

Bases de la convocatòria

Premi a la Innovació Clínica ( 1.500 €): amb l’objectiu de reconèixer la innovació assistencial que aporti valor afegit a la Psiquiatria i fomenti una atenció més personalitzada i centrada en les necessitats particulars del pacient, es convoquen tres categories:

Programa Clínic (procediments).

Tècnica Clínica (tecnologia).

Unitat Clínica (gestió en espai definit)

Bases de la convocatòria

Premi a la Millor Tesi Doctoral (2.000€): a la millor tesi doctoral en l’àmbit de la psiquiatria, presentada durant el curs acadèmic 2021-2022, per psiquiatres que siguin socis de la SEPSM, o que estiguin en disposició de ser-ho.

Bases de la convocatòria

Premi a Investigadors de Referència del Programa d’Excel·lència Investigadora (2.000€): al millor treball publicat l’any 2022 per un Investigador de Referència de la SEPSM i signat com a autor referent (primer, segon o últim lloc) o de correspondència.

Bases de la convocatòria

Premi a Joves Investigadors Acreditats del Programa d’Excel·lència Investigadora: al millor treball publicat l’any 2021 per un Jove Investigador Acreditat de la SEPB i signat en primer o segon lloc.

Bases de la convocatòria

Premi a Investigadors Emergents del Programa d’Excel·lència Investigadora (1.500€): al millor treball publicat l’any 2022 per un Jove Investigador Acreditat de la SEPSM i i signat en primer o segon lloc.

Bases de la convocatòria

Presentació de les sol·licituds:  15/09/23

Web de la convocatòria

Estàs interessat?

Omple el següent formulari per rebre més informació: