Nova convocatòria BStartup Health

BANC SABADELL

Objecte

Nou el programa de suport a projectes de salut en fases pre-seed i seed, en què la inversió va dirigida fonamentalment a validar la tecnologia/investigació i el negoci.

Descripció

Per quart any consecutiu Banc Sabadell convocatòria d’inversió específica en startups del sector salut.

En aquest moment en que es posa en relleu la importància de la ciència i la investigació, llancem de nou el programa de suport a projectes de salut en fases pre-seed i seed, en què la inversió va dirigida fonamentalment a validar la tecnologia/investigació i el negoci.

Es seleccionaran tres projectes d’entre els presentats a tota Espanya.

BStartup Health ofereix
  • Inversió de 100.000 € a canvi d’un percentatge d’equity.
  • Programa d’acompanyament: BStartup Health proporcionarà a les startups seleccionades mentoria per part d’un dels prestigiosos integrants del comitè cientificotècnic de BStartup Health. La mentoria consistirà en assessorament de negoci a nivell estratègic, definició del full de ruta, assessorament en l’estratègia de fund-raising… Tanmateix tindran accés a alguns dels inversors més rellevants per al seu estadi i activitat i rebran suport de l’equip de BStartup en processos com la preparació d’una ronda d’inversió i l’elaboració dels documents necessaris (business plan, investor’s deck, one page summary…).
Criteris d’inversió:

Sector: projectes en l’àmbit de la salut: Medical Devices, Diagnòstic, Therapeutics & Drugs i eHealth.
Fase: s’hi poden presentar projectes en fase pre-seed, seed o early-stage o equips amb projectes innovadors.
Objectiu de la inversió: el programa consisteix a donar impuls d’iniciatives de valorització de projectes (estudis de patentabilitat, proves de concepte, prototipus, business plans…) amb la finalitat d’arribar a un estat de maduresa i garanties optimodesitjables per a posteriors rondes d’inversió amb capital risc sectorial (primeres rondes VC). En el sector eHealth es valorarà positivament que disposin de producte servei en el mercat i primeres vendes.
Equips: projectes liderats per emprenedors, amb un alt compromís amb el projecte, ambició global, amb experiència en el sector i amb vocació de crear equips.
Companyies espanyoles constituïdes o en vies de constitució amb visió internacional.
Proposta de valor diferencial i innovadora, quant a producte o a model de negoci, que resolgui una necessitat del mercat.
Adreçats a un mercat ampli, global i en creixement.

Calendari:

Obertura convocatòria: 1 de setembre de 2021.
Termini d’inscripció: fins el 30 de setembre de 2021.
Anàlisi de les sol·licituds: octubre de 2021.
Comitè científicotècnic: novembre de 2021.
Comité d’inversió: 17 de novembre de 2021.
Mentoria i assessorament: durant un període d’un any.

Enllaços relacionats i inscripció

Estàs interessat?

Omple el següent formulari per rebre més informació: