Call for Technologies 2022

THE COLLIDER

Objecte

Call for Technologies de l’edició 2022 de The Collider, el programa de transferència tecnològica de la Fundació Mobile World Capital Barcelona que realitzem amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya. Sabem que sou un actor clau en el procés de transferència de tecnologia i, per això, ens agradaria comptar amb la vostra col·laboració per a la difusió de la convocatòria entre la vostra comunitat científica a través dels vostres canals oficials.

L’objectiu principal de The Collider és apropar la ciència al mercat, fomentant l’actitud emprenedora en universitats i centres de recerca i així generar spinoffs d’alt valor afegit per a la industria i la societat.

Els reptes d’aquesta nova edició van ser definits per més de 100 corporacions i s’agrupen en 5 sectors principals: Salut, Indústria 4.0, Energia, Mobilitat i Agri-Food.

Després de la Call for Technologies, seleccionarem els 15 millors projectes que resolguin millor els reptes industrials i els convidarem a participar en la nova edició de The Collider. Els projectes seleccionats rebran les aportacions de 2.000€ gràcies a la col·laboració amb la Generalitat de Catalunya i el programa de The Collider.

Si hi estàs interessat, si us plau contacta amb: valoritzacio@iispv.cat

A qui va dirigit: 
  • Estudiants de màster, doctorat, PhD, PostDoc o investigadors vinculats a un grup de recerca de universitats o centres de recerca o tecnològics que disposin d’autorització expressa de part de la institució.
  • Disposar de coneixements d’experts en intel·ligència artificial, internet de les coses, realitat virtual, modelatge 3D, dispositius mèdics, hardware industrial, robòtica, materials, blockchain i 5G, entre d’altres.

 

Què oferim: 

– Programa d’emprenedoria: El programa comença després que haguem seleccionat les tecnologies que resolen els reptes sectorials d’aquesta edició:

    • Fase 1: Opportunity Validation (06/04 al 25/05). Orientada a validar la tecnologia amb la industria i el seu grau de transferibilitat. Al final d’aquest, un comitè d’experts de la industria seleccionarà els projectes aptes per a passar a la següent etapa.
    • Fase 2: Team Building (entre juny i juliol de 2022). Creació d’equips multidisciplinaris.
    • Fase 3: Business Validation (05/09 al 16/12). Una vegada creats els equips amb emprenedors en sèrie treballarem en la definició d’un MVP i el business plan de la futura spinoff. Et connectarem amb corporacions lídersde la indústria per a validar el teu projecte i desenvolupar proves pilots.
    • Fase 4: Portafolis (a partir del gener de 2023). Posada en marxa de les societats.

– Acompanyament: Treballaràs amb mentors reputats de grans empreses i spinoffs d’èxit, els quals t’assessoraran durant el procés de validació.

– Hub Tecnològic: Desenvoluparàs el teu projectedes del Pier01 – BCN TechCity, el Hub tecnològic més important del sud d’Europa.

 

Finançament:

Al final de la base de Business Validation, aquells projectes seleccionats per un comitè de inversió seran elegibles per a constituir una spinoff deep tech i accedir a un capital de fins a 100.000€.

Aplicar al programa The Collider:

https://thecollider.tech/call4tech2022-part1/

Per a conèixer més informació sobre la convocatòria, visita https://thecollider.tech/call-for- technologies/

 

Estàs interessat?

Omple el següent formulari per rebre més informació: