Beca d’investigació FEHH i col·laboradors 2023

FEHH

Objecte

La FEHH convoca un programa de 9 beques per a gaudir en 2024: 6 de la FEHH, 2 en col·laboració amb Janssen (FEHH/Janssen), 1 en col·laboració amb AstraZeneca (FEHH/AstraZeneca).

Les Ajudes van dirigides a socis de la Societat Espanyola d’Hematologia i Hemoteràpia (SEHH) que desitgin realitzar un projecte de recerca en un centre espanyol, en l’àmbit de les àrees que conformen l’especialitat d’Hematologia i Hemoteràpia. Les 2 Ajudes de col·laboració FEHH/Janssen quedaran circumscrites a l’àrea d’hemopaties malignes, amb prioritat per al mieloma múltiple i les síndromes limfoproliferatives cròniques. L’ajuda en col·laboració amb AstraZeneca també quedarà circumscrita a l’àrea de la LLC.

Dotació econòmica: L’ajut anual per a cada un dels contractes i que es pagarà al centre beneficiari serà de 39.000 €. Aquest ajut es destinarà exclusivament a finançar el salari i la quota empresarial de la Seguretat Social dels investigadors contractats durant cadascuna de les anualitats, considerades independentment.

Durada: 1 any

Presentació de sol·licituds: 19/09/23

Web de la beca

Estàs interessat?

Omple el següent formulari per rebre més informació: