Tertúlia científica al Cafè La Cantonada de Tarragona. Impartida pel Dr. Jordi Miró

Fins fa relativament poc temps es pensava que els infants no sentien dolor. O que, en cas de tenir-ne, aquest desapareixia fàcilment i sense deixar seqüeles. El cas és, però, que la realitat és ben lluny d'aquesta imatge idíl·lica. Malauradament, la força d'aquesta creença encara és present en l'activitat clínica i sanitària.

Jordi Miró, catedràtic de Psicologia de la Salut de la URV, investigador ICREA-Acadèmia i director de la Càtedra de Dolor Infantil URV-Fundación Grünenthal, ens presentarà Els infants no senten dolor…, o sí? demà 12 d'abril, a les 20 h al Cafè La Cantonada (C/ Fortuny, 23, Tarragona).

Avui dia, per exemple, a Catalunya encara no hi ha cap unitat multidisciplinària per al tractament del dolor crònic infantil, tot i que sí que n'hi ha per atendre les necessitats dels adults. En aquesta xerrada parlarem del dolor infantil, i especialment del dolor crònic, així com dels efectes que té, les possibles causes i el que es podria fer per millorar aquesta situació.

El cicle de tertúlies científiques "Ciència a La Cantonada", organitzat per la URV en col·laboració amb els responsables del Cafè La Cantonada, pretén apropar la ciència a la societat mitjançant el format dels cafès científics. L'objectiu és treure el coneixement de la universitat i dels centres de recerca, i portar-lo a un entorn social i relaxat.

Més informació

INFORMACIO IMPORTANT