TECH SPIRIT BARCELONA 2022

Els dies 30 de novembre i 1 de desembre torna el Tech Spirit Barcelona, l’esdeveniment de referència de la comunitat innovadora local amb una mirada i ambició global. És el punt de trobada amb els ponents de primer nivell, els principals referents de l’ecosistema i els continguts rellevants sobre la tecnologia, la innovació i l’emprenedoria.

Tech Barcelona, l’associació privada sense ànim de lucre que agrupa més de 1.200 emprenedors, startups, inversors i corporacions i vertebra l’ecosistema digital i tecnològic de Barcelona, ​​torna a liderar l’organització d’aquest esdeveniment.

En el marc de l’esdeveniment, Biocat organitzarà la taula rodona “Hidden tips for success in healthcare” el dia dimecres 30 de novembre de 12:30h a 13:15h. Aquesta sessió reunirà un grup d’emprenedors de diverses startups que estan contribuint a l’escalada del sector de les ciències de la vida i la salut a Barcelona. Des de la biotecnologia fins a les tecnologies mèdiques i de la salut; els ponents compartiran consells  i best practices sobre la presa de decisions, la detecció de noves oportunitats de mercat, el tracte amb els inversors, l’atracció de talent, la tria d’objectius empresarials i tot l’aprenentatge de valor de cara a emprendre.
Presenta i modera la sessió – Montse Daban, directora de Política Científica i Internacionalització de Biocat
Valerie Vanhooren, CEO i Cofundadora d’Ona Therapeutics
Anna Maiques, CEO i Cofundadora de Neuroeletrics
Marc Martinell, CEO i Cofundador de Minoryx Therapeutics
Frederic Llordachs, CEO i Cofundador de Doctomatic
Markus Wilhelms, CEO i Cofundador  d’UsMima (Mowoot)
Pau Rodríguez, CEO de MeThinks
Més informació

Tech Barcelona

 

Inscripcions

INFORMACIO IMPORTANT

Conferències, Innovació, Jornada

  • 30 de novembre i 1 desembre de 2022
  • Llotja de Mar, Barcelona

Altres esdeveniments