SOCIAL MEDIA KIT – BARCELONA SCIENCE AND TECHNOLOGY DIPLOMACY SUMMER SCHOOL

Us escric des de SciTech DiploHub, el Barcelona Science and Technology Diplomacy Hub, perquè hem organizat la Science and Technology Diplomacy Summer School: la primera formació en diplomàcia científica que tindrà lloc de l'1 al 5 de juliol de 2019 a Barcelona. Aquesta iniciativa és un esforç conjunt entre SciTech DiploHub i IBEI, l'Institut Barcelona d'Estudis Internacionals.

Destinada a professionals de la ciència, les tecnologies i els afers exteriors, la Summer School examinarà els desenvolupaments més rellevants en el camp de la diplomàcia científica i tecnològica, amb especial focus en les seves implicacions a Europa, la Mediterrània i el paper de les ciutats globals. La formació acadèmica és complementarà amb activitats de desenvolupament professional, visites i classes fora de l'aula, i és una excel·lent oportunitat per tots aquells professionals de la ciència interessats en polítiques científiques, la internacionalització de les institucions de recerca i el paper de la ciència i la tecnologia a la governança global. 
Durant aquesta primera edició comptarem amb la presència de Maurizio Bona, Senior advisor en matèria de relacions amb parlaments i política científica del CERN, Marga Gual, Senior Project Director de l'American Association for the Advancement of Science, Luk van Langenhove, coordinador del programa H2020 'European Leadership in Cultural, Science and Innovation Diplomacy (EL-CSID)' i exdirector de la UNU-CRIS (United Nations University – Institute of Comparative Regional Integration Studies), Katharina Hone, experta en diplomàcia tecnològica a la DiploFoundation de Ginebra i Nasser Kamel, Secretari General de la Unió pel Mediterrani, entre molts altres. 

Amb la voluntat de que aquesta formació contribueixi al desenvolupament de les institucions de referència de l'ecosistema de la ciència i la tecnologia de Barcelona, us agrairíem si podeu compartir aquesta informació amb qui creieu convenient. 

Programa

INFORMACIO IMPORTANT