Sessió científica Trastorn obsessiu-compulsiu: actualitzacions en tractament i recerca””

L'Àrea de Recerca i d'Innovació de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata organitza el 27 de novembre a les 13:30 hores la sessió científica "Trastorn obsessiu-compulsiu: actualitzacions en tractament i recerca" a càrrec de la Dra. Mª del Pino Alonso Ortega, de la Unitat de Trastorn Obsessiu-Compulsiu. Servei de Psiquiatria de l'Hospital de Bellvitge.

En la sessió presentarà la tasca de la Unitat de TOC de l'Hospital de Bellvitge des del 1998, en el tractament farmacològic, cognitiu-conductual i amb estimulació cerebral profunda de la malaltia així com en la recerca de les bases etiològiques de la malaltia amb especial èmfasi en aspectes de neuroimatge, genètics i d'interacció amb factors de risc ambiental.

La moderadora de la sessió serà Noelia Romero Abad. Psicòloga Clínica del Centre de Salut Mental d'Adults del Vendrell de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata.

Les sessions són gratuïtes i obertes al públic en general. La sessió tindrà lloc a l'Aula de Formació (Xalet) de l'Àrea de Recerca i d'Innovació. Les persones alienes a les empreses del Grup Pere Mata, cal que notifiquin l'assistència enviant un missatge a recerca@peremata.com

INFORMACIO IMPORTANT