Sessió científica AMBAR. Assaig clínic d’intercanvi plasmàtic i substitució d’albúmina en pacients amb malaltia d’Alzheimer: disseny de l’estudi i resultats preliminars””

L'Àrea de Recerca i d'Innovació de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata organitza:

Dia: 18 de desembre 2019
Hora: 13:30 hores 

Sessió científica "AMBAR. Assaig clínic d'intercanvi plasmàtic i substitució d'albúmina en pacients amb malaltia d'Alzheimer: disseny de l'estudi i resultats preliminars" a càrrec de  Laura Nuñez Doménech i de Carlota Grifols i Vilella, d'Alzheimer's Research Group, Grifols.
 
Els resultats de l'assaig clínic AMBAR han demostrat una millora en la cognició, el llenguatge, la memòria i les mesures funcionals en pacients amb malaltia d'Alzheimer tractats amb intercanvi de plasma amb substitució d'albúmina i immunoglobulina.
 
El moderador de la sessió serà Marcel Rosich Estragó. Neuròleg. Cap de Servei EAIA de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata.
 
Les sessions són gratuïtes i obertes al públic en general. La sessió tindrà lloc a l'Aula de Formació (Xalet) de l'Àrea de Recerca i d'Innovació. Les persones alienes a les empreses del Grup Pere Mata, cal que notifiquin l'assistència enviant un missatge a recerca@peremata.com

INFORMACIO IMPORTANT