Segona visita a l’IISPV i HUSJR de la Visita de la recerca de La Marató

Per mostrar als ciutadans com progressa la recerca gràcies als seus donatius, la Fundació organitza visites guiades als centres on s'investiga amb fons de La Marató. Aquest dimarts 11 de juny va tenir lloc la segona visita a les instal·lacions de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV), l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus (HUSJR) i el Centre de Ciències Òmiques – EURECAT/URV (COS). 

El projecte finançat per la Marató de TV3, està liderat pel Dr. Jorge Joven, Metge i Investigador Responsable de la Unitat de Recerca Biomèdica (URB) de l'IISPV-URV, titulat: "Impacte del metabolisme energètic en las modificacions epigenètiques derivades de la combinació de diabetis i obesitat", ha estat el motiu per explicar als assistents el què fan i com impacta a la societat. 

Els 35 assistents han pogut gaudir de les explicacions del Dr. Jorge Joven i la Dra. Fàtima Sabench, metge del servei de cirurgia bariàtrica de l'HUSJR i la visita al COS, a càrrec del Dr. Salvador Fernández i la Dra. Anna Hernández, ambdós investigadors col·laboradors de la Unitat de Recerca Biomèdica de l'IISPV.

 height=187

INFORMACIO IMPORTANT

Altres esdeveniments

Altres esdeveniments

Conferències, Innovació, Jornada

Scaleup Talk amb Emma Gassol d'AdBio Partners

Cursos, Innovació

d-HEALTH Barcelona