Robots i gastronomia. On és la frontera?

En el marc de l’exposició «+Humans» i del cicle «Start-ups i Spin offs. Universitat i empresa»

Dia: 10 de desembre 
Hora: 19:00 h
Lloc: Espai Beta 
Entrada lliure prèvia inscripció

Una de les tecnologies que irromprà amb més força en els propers anys serà l’entrada dels robots en la nostra interacció amb el menjar.

Robots que cuinen, paren i serveixen la taula, fan el repartiment a domicili o fins i tot calculen la recepta més idònia segons el nostre ADN. Aquests són alguns exemples del que és a punt d’arribar.

En aquesta sessió s’observarà fins a quin punt els robots s’introduiran a la nostra vida diària. Alhora, també es farà un debat al voltant de la capacitat de les màquines per substituir els humans en diversos aspectes de la cadena de valor en el sector de la restauració.

Inscriu-t'hi

INFORMACIO IMPORTANT

Altres esdeveniments

Altres esdeveniments

Conferències, Congressos

COMUNITAT de Transferència CERCA #04

Conferències, Congressos, Convenció

Health Revolution Congress