Presentació del nou servei Expansió Digital Health i Medtech

El mercat de la salut digital i equipaments mèdics al món ha augmentat en els últims dos anys, però es preveu que creixi encara més, la qual cosa ofereix un ampli ventall d’oportunitats de negoci per a les empreses del sector a Catalunya.

En aquesta sessió presentarem el nou servei Expansió Digital Health i Medtech a Europa, que ofereix un assessorament estratègic i suport en l’accés als mercats sanitaris d’AlemanyaFrança i el Regne Unit. La maduresa d’aquests mercats els situa al capdavant del consum de tecnologies sanitàries a Europa. Tanmateix, això també es tradueix en la dificultat d’accés degut a la gran complexitat dels seus sistemes sanitaris, i una gran competència per la presència de competidors locals i internacionals.

En aquest sentit, resulta imprescindible conèixer els reptes de cada mercat per tal de preparar una estratègia d’entrada exitosa. Per això, el servei Expansió Digital Health i Medtech et proposa un assessorament amb experts locals per definir la millor estratègia i suport individualitzat per fer-hi els primers passos.

CALENDARI DE SESSIONS 

Inscriu-te a la sessió de presentació del 25 de març i a les sessions específiques que més t’interessin, dedicades a conèixer el funcionament dels sistemes de salut i les oportunitats de cada mercat concret:

Si treballes en els sectors de la salut digital o les tecnologies mèdiques, no et pots perdre aquestes sessions!

SOBRE ELS SECTORS DIGITAL HEALTH I MEDTECH

La despesa pública en salut a escala global ha augmentat en els últims anys de forma considerable, tant en les economies més desenvolupades com en les emergents. Els sistemes de salut dels diferents països estan fent esforços per contenir la despesa i poder proporcionar una atenció eficaç i de qualitat als pacients, tenint en compte els reptes que suposa la transformació digital que ha accelerat la pandèmia. Les tecnologies sanitàries i la salut digital són un element clau per ajudar en la transformació estratègica del sector de la salut a Europa.

 

ACCIÓ t’acompanya en aquesta sessió en el marc de la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

ACCIÓ

Inscripció

INFORMACIO IMPORTANT

Conferències

  • 09.30 h a 10.30 h
  • Virtual

Altres esdeveniments

Altres esdeveniments

Conferències, Innovació, Jornada

Scaleup Talk amb Emma Gassol d'AdBio Partners

Cursos, Innovació

d-HEALTH Barcelona