Premis de la Societat Catalana de Biologia

La Nit de la Biologia és la iniciativa amb què la Societat Catalana de Biologia (filial de l'Institut d'Estudis Catalans) vol celebrar -juntament amb la comunitat científica, els socis i simpatitzants de l'entitat, i el públic en general- els avenços acomplerts durant l'any en curs pels professionals i els estudiosos de les ciències biològiques del territori de parla catalana. Durant l'acte, i en el marc d'una recepció i d'un bufet, la Societat Catalana de Biologia farà entrega dels premis.

Enguany, l'acte de celebrarà el proper 7 de juliol, a les vuit del vespre, al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona. El departament de Ciències Experimentals i de la Salut de la UPF serà l'amfitrió de la Nit de la Biologia 2016.

Els Premis de la SCB

La Societat Catalana de Biologia convoca aquests guardons amb la finalitat de premiar els agents -persones o institucions- que més han contribuït al desenvolupament i la difusió de les ciències biològiques dins del territori de parla catalana durant el darrer any.

La SCB agrupa dins del Comitè Assessor (CA) dels premis un mínim de trenta persones que considera rellevants dins l'àmbit de les ciències biològiques. La composició d'aquest CA es publicarà al web de la SCB. Els premis poden ser declarats deserts.

Bases del premi 2016

INFORMACIO IMPORTANT

Altres esdeveniments