Participa a la Fira Recerca en Directe 2019!

L'objectiu de la Fira Recerca en Directe -que organitza la Unitat de Cultura Científica del Parc Científic de Barcelona, en col·laboració amb l'Obra Social "la Caixa" i el suport de l'Ajuntament de Barcelona i de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT)- és mostrar els projectes d'investigació que s'estan duent a terme a Catalunya en els diversos camps de recerca, per tal d'apropar la investigació a tots els ciutadans i fomentar vocacions científiques entre els joves.

Se seleccionaran 11 grups que traslladaran part del seu laboratori a aquest espai emblemàtic, a fi d'interaccionar amb els assistents i oferir-los l'oportunitat de fer experiments i resoldre enigmes, tot seguint la metodologia científica. Novament farem participar a la societat en la selecció d'un dels grups a través del vot del projecte que més els interessi. El grup de recerca guanyador tindrà presència assegurada a la Fira!

Aquesta activitat, que forma part del programa Recerca en Societat del PCB, rep anualment més de 1.500 visites i 80 impactes en premsa.

Us convidem a participar enviant el formulari abans del divendres 5 d'octubre de 2018 com arxiu adjunt a l'adreça: difusiociencia@pcb.ub.cat. Cal descarregar el formulari per poder-lo complimentar.

INFORMACIO IMPORTANT

Altres esdeveniments

Altres esdeveniments

Conferències, Innovació, Jornada

Scaleup Talk amb Emma Gassol d'AdBio Partners

Cursos, Innovació

d-HEALTH Barcelona