PANDEMICS: Overcoming COVID-19 and preparing for the future

La resposta mundial a la pandèmia de la COVID-19 ha mobilitzat una quantitat de recursos sense precedents per a la investigació i el desenvolupament de vacunes en un temps rècord. Però aquest èxit té limitacions, ja que cap tractament ni cap antivíric no ha demostrat ser efectiu contra el nou virus, i les campanyes de vacunació s’enfronten a desigualtats globals. Avui més que mai, és el moment d’adoptar un enfocament holístic per intentar resoldre aquesta pandèmia, que tingui en compte els aspectes biològics, clínics, mediambientals i socials.

La Conferència CaixaResearch «Pandèmies: superant la COVID-19 i preparant-nos pel futur» (16 i 17 de novembre de 2021), promoguda per la Fundació ”la Caixa”, fomentarà el debat sobre els instruments disponibles, les tecnologies actuals de les vacunes i la logística per combatre aquesta pandèmia i altres infeccions emergents, amb l’objectiu de millorar la preparació i la presa de decisions basades en l’evidència.

Reuneix-te amb inversors: presenta la teva innovació 
Presenta els teus nous resultats rellevants relacionats amb les pandèmies durant una presentació flash (7 minuts). Obtindràs comentaris d’un jurat d’experts i et reuniràs amb inversors. No perdis aquesta oportunitat i envia’ns la teva proposta no confidencial!
Inclou títol, equip i logotips / afiliació
Descriu la recerca aplicada i / o la teva start-up relacionada amb pandèmies, epidèmies, transmissibles, afectació global a la població.
Idioma: anglès
Data límit: 1 d’octubre de 2021
Presenta la teva innovació

#CaixaResearchPandemics

Aquesta Conferència CaixaResearch està coorganitzada per Fundació ”la Caixa” i Biocat, dirigida per un Comitè Científic de l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal) i l’Institut de Recerca de la Sida, IrsiCaixa, centres amb el suport de la Fundació ”la Caixa”.

Register PROGRAMA COMPLERT I PONENTS

INFORMACIO IMPORTANT

Conferències

  • 16/11/2021 de 9:00 a 15:00h; 17/11/2021 de 9:30 a 14:00h
  • On line

Altres esdeveniments