Oportunitats i ajuts del CDTI i ACCIÓ per a projectes d’R+D+i i innovació oberta internacional

Conèixer les característiques dels programes i instruments per a projectes d’R+D en l’àmbit internacional que ofereixen CDTI i ACCIÓ, i validar l’encaix de la teva idea de projecte amb els tècnics especialistes de cada programa de finançament.

Vols connectar-te a ecosistemes internacionals desenvolupant un projecte d’R+D? Tens identificada una tecnologia en l’àmbit internacional que t’agradaria incorporar al teu model de negoci? Vols parlar del teu projecte amb un expert?

En aquesta sessió, coorganitzada per ACCIÓ i el Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI), coneixeràs les oportunitats que ofereixen els programes i instruments del CDTI per a la realització de projectes d’R+D i innovació a escala internacional.

Representants del CDTI ens presentaran els programes i instruments per donar suport a projectes d’R+D internacionals, com els EUREKA, EUROSTARS, IBEROEKA, CHINEKA, entre d’altres.

Tot seguit de la sessió, podràs presentar la teva proposta a l’expert del CDTI perquè et doni el seu feedback. Pots demanar la revisió de la teva proposta al mateix formulari d’inscripció. La descripció del projecte no pot excedir els 4.000 caràcters (comptant espais) i haurà de ser en castellà per facilitar la lectura per part del tècnic de CDTI.

Aquesta sessió s’impartirà i combinarà el català i castellà.

Inscripcions

INFORMACIO IMPORTANT

Innovació, Jornada

  • Dimarts 26 de setembre de 9:30 a 11:00h.
  • Telemàtic