Open Innovation Forum

Per primera vegada, les principals universitats catalanes uneixen esforços per proposar conjuntament solucions innovadores a problemes socials i empresarials. Així neix l'Open Innovation Forum, un Programa d'Innovació Oberta que dóna l'oportunitat a empreses de llançar els seus reptes d'innovació i als grups i centres de recerca a proposar solucions a aquests problemes.
L'Open Innovation Forum és una gran ocasió per conèixer el col·laborador adequat per solucionar els reptes d'innovació plantejats. Mitjançant una agenda d'entrevistes pre-concertades amb només aquelles propostes interessants, es permetrà a les empreses estalviar temps en el desenvolupament dels productes/serveis/solucions necessaris per augmentar la seva competitivitat.
La trobada està oberta a qualsevol empresa amb necessitats d'innovació, amb desenvolupament de nous productes/serveis, o amb interès per explorar noves oportunitats d'innovació; i a grups de recerca de les universitats i centres tecnològics amb interès per aplicar la seva investigació al teixit empresarial català.
L'Open Innovation Forum s'estructura en quatre àmbits de coneixement:                                           

Salut
Alimentació
Química
Energia

Més informació Inscripcions

INFORMACIO IMPORTANT