Nit Europea dels Investigadors

Amb motiu de l'Any Internacional de la Taula Periòdica, la Universitat Rovira i Virgili coordina aquest projecte a les comarques del sud de Catalunya, junt amb l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica, l'Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social, l'Institut Català d'Investigació Química i l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili, els quals han dissenyat activitats adreçades al públic familiar.

A Catalunya el lema d'aquesta edició és "La recerca, l'element clau".

Les activitats es faran els dies 27, 28 i 29 de setembre a Tarragona i a Reus. El 27 de setembre a Tarragona tenen com a destinataris diversos públics, però especialment el familiar, i impliquen el contacte directe entre investigadors i audiència a través de rutes i tallers que combinen l'educació científica i la diversió.

Tarda: es faran uns 30 tallers en paral·lel a la plaça Corsini de Tarragona, que permetran al públic de totes les edats anar passant de l'un a l'altre. L'activitat començarà a les 16.30, és gratuïta i no requereix inscripció.

D'altra banda, el matí del dissabte 28 de setembre, en el marc de la Nit Europea de la Recerca, s'organitzarà una sessió de xerrades divulgatives a Reus. Com a activitat prèvia, el 26 de setembre  investigadors i investigadores Marie Curie -o assimilats- impartiran xerrades a les escoles i instituts de la demarcació de Tarragona que les hagin sol·licitat. A més, uns dies abans, el 13 de setembre, s'organitzarà l'espectacle científic Els secrets de la taula periòdica a la plaça Corsini.

Més informació

INFORMACIO IMPORTANT

Altres esdeveniments